Looking forward to the weekend

Haft en skön vecka som snabbt har glidit förbi!
Imorgon är det ju redan fredag och helg, ska bli gött. Anton ska följa med till Östervall och vi kommer umgås med min släkt hela helgen typ. På lördag är det kalas för min kusin Alex och på söndag är det julbord på mitt jobb, för att fira att min mormor som fyller 70 år idag. :) Grattis mormor!♥

Torsdagar är den slappaste dagen i skolan. Börjar tio över nio och har bara foto/digitalt skapande tills två. Just nu gömmer jag mej bara i mörkerummet och framkallar mina 50-tals bilder. :) Jag har fått fina negativ, dock är det konstiga svarta/vita fläckar på vissa bilder. Och såklart ska filmen vara skadad på dom bilderna jag tyckte mest om.. Men som tur är fick jag väldigt många bra foton så det löser sej ändå!

Snart blir det att titta på Top Model och vänta tills Sofia kommer. Hon glömde sina glasögon hos mej i tisdags och ska få dom tillbaka. :) Sen så måste jag plugga en del, har även diskat ett berg av disk så nu njuter jag av min lilla fria tid, haha.


Go' bild från midsommar på Sofia, Mimmi & mej. :D

I måndags gjorde jag det som jag skrev i söndags, alltså julshoppade. Mimmi följde med och vi hade en riktigt mysig dag. :)

Sen på tisdagen kom Sofia & Mimmi och vi drack te och myste tillsammans, lagade även middag till dom. :) sen sov Sofia över här och vi dampade på chatroulette, alltid lika skoj! Hon följde även med till min skola och var med på en buggkurs vi hade, det va rooooligt!

Och igår va min älskling här och sov över. Då var det han som stod för middagen, den sötisen. :) Och imorgon ses vi igen, gud va jag längtar! Och nästa helg är det våran årsdag, ett helt år! Tiden har gått så snabbt, och jag är världens lyckligaste. ♥




Kommentarer
Postat av: ANONYM

Hej finis :) Följa varandra via bloglovin? Följ mig http://www.bloglovin.com/en/blog/3051244/tinanjse där isåfall så börjar jag följa dig direkt! :)

2011-12-09 @ 14:07:35
URL: http://tinanj.se
Postat av: Chayenne - En av Sveriges skönaste unga mammabloggar.

Kikar förbi här och önskar dig en trevlig helg ;)

2011-12-09 @ 16:15:29
URL: http://sense.webblogg.se/
Postat av: M*

Trevlig helg :)!

2011-12-09 @ 20:13:02
URL: http://ILROMANISTA.SE
Postat av: Anonym

hej! nu är vinnaren av armbandet dragen! kika in här för att se om det var du som vann:

http://hannalovisasol.se/2011/december/cant-stop-this-feeling.html#comment



och anmäl dig till dagens lucka här:

http://hannalovisasol.se/2011/december/julkalender-dag-10.html

2011-12-10 @ 16:23:03
Postat av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

Hej! :D Var gärna med hos mig och tävla!

http://adaras.se/2011/december/lucka-9-vinn-nagellacket-zinfandel-fran-isad.html#comment



ALLT du behöver göra är att kommentera! :) Du hittar även tävlingar om Zumba fitness, presentkort, underkläder, album, spalampor, nödlampor, klacksparare och iphone-skal i min tävlingskategori. Flera tävlingar avslutas i helgen så passa på! :D

http://adaras.se/category/tavlingar.html



P.S Ursäktar om du inte vill ha tävlingstips! <3

2011-12-10 @ 23:38:35
URL: http://adaras.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0