Photoshop lek

Sitter på skolan nu och haft digitalt skapande hela dagen. Det enda vi har gjort är att leka i photoshop, där vi skulle klistra in en kropp (men ett nytt huvud) på en bakgrund. Det var ju kul, sysslat mycket med sådant förut så det var inga problem. :)

Nu ska vi ner till biblioteket och plocka ihop våran utställning, sedan blir det en halv naturkunskapslektion. Efter det blir det hem en sväng och sedan ut! :)


Mitt reslutat, brist på idéer så det fick bli något bara, höhö

Världens goaste

Vet inte vad det är med mej, men fick huvudvärk idag igen! Började sådär smått som bara sakta men säkert blev värre... Efter skolan så löt jag lägga mej en stund, så det skulle gå över. Trots att min älskling är här. Men han väckte mej efter någon timme och då hade han gjort pizza! Så söt! :')

Så den har vi mumsat upp nu. Ska ringa några samtal strax och sedan blir det mys resten utav kvällen, göööött!
Imorgon är det sista skoldagen, för på fredag är det studiedag. Och då... Då bär det av till Oslo! Ska bli så kul, längtat så mycket. :) Det är min 18-års present till Anton ifrån mej, men vi har inte kunnat resa iväg tills nu. Men det är ju bara bra, då har vi haft detta att se fram emot, + att det är så mysigt där på hösten. :) Så det blir hotell för oss hela helgen, ska bli så underbart♥


Jag älskar dej.


♥! Haha. :)

Trötter

Sov hos min goding igår, därför inget bloggande. Men jag fick allt gjort viktiga saker hos honom ändå, lyckades slänga ihop 2 plåtar med stora chocolate chip cookies! På tisdagar så ska man bjuda klassen på fika, och denna gången var det min tur. Trots att jag aldrig bakat kakorna förut så gick det bra, slänger upp receptet här nästa gång jag bakar dom. :) lär bli snart!

Idag hade vi lång dag, slutade tjugo i fem. Hade aldrig klarat gå så länge om vi inte hade haft så slappa lektioner! Vi har bild o form från halv åtta till tre och sedan lite svenska/engelska efter det så det är helt okej. Idag på bild o formen så jobbade vi bara med keramik, för att vi fått en ny vattenkokare och ska nu göra egna koppar. :) Det var kul, min kopp såg ut som en gris! Lite stor bara, men det får gå.

När jag kom hem från skolan så stupade jag ned i sängen direkt, andra gången på dessa två dagar jag fått en sådan jävla huvudvärk! Igår fick jag det också, börjar sådär jättesmått så man tror att det ska gå över, men det blir bara mer & mer smärta tills man mår illa. Och idag fick jag det också! Skumt, eftersom jag sett till att dricka mycket idag... Hoppas inte mina migränanfall kommer tillbaka, led ju utav det på lågstadiet


Inte orkat ta några bilder idag så det får bli en på Jeanette & Emma, från våra lilla fotodag i torsdags!

Nu ska jag sluta mala på här och göra något vettigt istället. Är jättehungrig nu så jag får ställa mej vid spisen, så jag orkar sitta uppe med en rätt så stor psykologi uppgift som ska vara inlämnad imorgon. Lite matte borde jag också göra,  om jag verkligen orkar... Det återstår att se. ;) Tur att jag har lång sovmorgon imorgon!

Längtar

Sitter i lägenheten nu och lyssnar på musik. Packat upp min gigantiska matpåse jag fick av min fina mamma (tack, du är otrolig), och smuttar på en kopp te. Riktigt gött att bara ta det lugnt, eftersom det inte varit någon lugn stund på hela helgen. Men känner mej duktig som orkade med detta efter dessa jobbiga veckor. Men nu ser jag framåt, känner på mej att denna veckan kommer bli bättre! Imorgon får jag äntligen träffa min sötis, saknat honom så♥

Fick ett intressant samtal idag, vet inte riktigt hur jag ska göra. Vad det gäller kan jag inte säga än, men jag hoppas jag får som jag vill - och behöver!

Nu blir det att plugga ikapp lite i psykologin!




The only hope for me is you

Klockan bara rusar iväg. Får bli sängen nu och förbereda sej inför ännu en arbetsdag, sedan en resa hem till Karlstad. Denna helgen har susat förbi, men det är bara bra. För då blir det bara ännu närmre tills nästa♥
Bara någon random bild jag lekte med när jag hade tråkigt.

C a n   I   b e   t h e   o n l y   h o p e   f o r  y o u ?
B e c a u s e   y o u ’ r e   t h e   o n l y   h o p e   f o r   m e .
A n d   i f   w e   c a n   f i n d   w h e r e   w e   b e l o n g ,
w e ’ l l   h a v e   t o   m a k e   i t   o n   o u r   o w n .
F a c e   a l l   t h e   b u r n   a n d   t a k e   i t   o u t ,
b e c a u s e   t h e   o n l y   h o p e   f o r   m e   i s   y o u .

Fuktigt i mossan

Började jobba klockan 06:00 idag! Hade massor att göra och blev aldrig klar, hände saker hela tiden. Hela hotellet var fullbokat så det var circa 80 gäster till varje måltid. Det blir mycket att göra det!

Orkade inte servera så mycket idag, men ett utav de få gångerna jag stack ut och plockade in disk så blev jag utsatt för... Sextrackasseri? Kan man säga så?

För jag skulle duka av ett bord där ett par killar, de måste vart över 20, satt. En av dom fråga, helt normalt, om det var kallt ute (såklart på norska), och jag svarade att det är väl "normalt"? Höstigt liksom? Då fråga han igen om det var fuktigt i mossan, och jag tänkte inte först så jag bara... Eeeh, jag vet inte? Klart det är fuktigt om morgonen? Sedan började en av hans polare skratta och sa att killen inte alls bryr sej alls om vädret, att han bara ville prata med mej. Jag fatta ingenting, jag vill ju inte prata så jag tog disken snabbt som attan och stack därifrån!

Men en halvtimme senare (åh jag va så otroligt seg imorse, haha) så slog det mej. Han undra inte alls om mossan va fuktig, den i skogen som jag trodde han mena... Utan han mena min!? Asså vafaaaan.. Det klickade inte med en gång och fyfan vad dum jag måste sett ut. Dom fatta ju att jag, en dum svensk, inte ska förstå. Men vem gör det som har gått upp innan 05 på en HELG!? Som har pms och är sur & dryg? Vem vill ens prata med en sån?
Men i alla fall, jag hade nog fattat mer om killen inte såg så jäkla vanlig ut. Man såg inte en min i hans ansikte så att man skulle fatta, det va som om han verkligen ville veta hur vädret ute var.

Aja, hoppas jag aldrig går igenom något sånt igen. Fattar inte ens varför jag gjorde det. Jobbar på ett lyxigt hotell med klass, då fattar ni nog att vi måste klä oss väldigt noga också. Så jag sände heller inte ut några signaler, för jag var anständigt klädd! För tänk er... Om ni var på ett lyxigare hotell, där servitriserna är riktigt klädda, skulle ni stöta på dom då? Jag fattar om jag kanske jobbade på donken eller något annat sunkigt ställe, men detta... Nä.



Men nu sitter jag och gosar med lilla Zorba, han är så mysig! Videon ovan är ifrån sommarlovet så han är lite större nu, han har heller inte kvar dom fina blåa ögonen som alla små kattungar har. :(
Förut när jag kom hem så sprang han runt och skrek, och när han fick syn på mej så dundrade han upp i soffan där jag satt och började spinna som en rakapparat! Hihi. :))

Höstsol















Idag så satte digitalt skapande/foto A igång på riktigt. Skönt! Har väntat på det länge och det var så roligt. Känt att jag haft brist på idéer och inspiration, men efter en bra genomgång så kom man på rätt spår igen kände jag. Att komma ihåg dom små detaljer som lätt glöms bort, men ändå betyder så mycket. Så ovanstående bilder är några av dom bästa som togs idag! Temat var "höstsol", som skulle symbolisera hösten, men även att man går mot slutet. Fixade bilderna i lite varmare + kallare toner, då hösten är mysig och varm, men samtidigt kall eftersom vi går mot mörkare tider (tyvärr :( ). Men är gôôôr nöjd med bilderna, Jeanette och Emma passar så bra ihop eftersom de kompletterar varandra så bra. :)

Efter skolan så följde jag med Rebecka till stan och hjälpte henne att leta presenter till sin pojkvän. Ingen lätt match, haha! Senare mötte jag upp Kattis & Emma en stund och hängde med dom. Gött att bara umgås och snacka om allt och inget med mina favoritgossisar!

Ska hem denna helgen och bara jobba. Det är behövligt och känner att jag kommer klara av det efter en sådan skön och lat vecka. Lite trist att helgen bara går åt för jobb, för jag kommer inte kunna sova ut... Börjar ju 06:00 och måste stiga upp vid 05:00, men som tur är har jag lång sovmorgon på måndagarna jag kommer få bruk för!


Mystisdag

Fått denna mysiga höstkänsla, som jag utnyttjat en del idag. Myst med varma och hemgjorda scones och många koppar te♥
Dagen har gått snabbt, beror nog på att vi började sent idag. Efter skolan stannade jag kvar en stund och pluggade med Mimmi, ännu ett arbete ur vägen. Nu är det sent, men börjar vid 10 imorgon så kan vara uppe en stund till. Får ta mej i skinnet och plugga lite matte nu, även fast det är svårt utan någon mer kunnig bredvid sej. Men måste försöka om jag ska klara av kursen!






Utställningsbilderna

Helgen bara flög förbi och nu har första dagen på veckan redan gått!
Tog det lugnt med min finaste denna helg, urhärligt för behövde verkligen det. Veckan har varit väldigt jobbig och trodde aldrig att den skulle ta slut! Så när fredagen äntligen kom så var det skönt att pusta ut.

Ställde ut bilderna på biblioteket här i Karlstad i fredags då och det var kul! Synd att det var kass belysning och bilderna såg så mörka ut, men som tur är ska bilderna få hänga där i 2 veckor till. Så de hinner få synas en del i dagsljus och det är bra. :) Det var ju "Kulturnatten" så det var mycket som hände, det var skoj att det fanns annat att göra också än att bara stå stel vid sina bilder, haha.

Denna veckan kommer bli lugn. Hade sovmorgon till 12 idag och imorgon börjar jag inte föräns 13. :) Eftersom vi jobbat så många timmar på bilden så gav oss lärarna lite komp-ledigt, snällt!
Hade min första individuelltval lektion idag, och jag bytte ju till Psykologi A. Missat 2 lektioner så är lite efter men som tur är så var läraren så snäll och berättade/visade hur jag ska komma ikapp. Men den kursen verkar bra och rolig, får hoppas på att jag kommer fortsätta att tycka så!

Efter skolan så handlade jag, mitt kylskåp var nästan helt tomt, haha. Men knappt varit här på sistone... Sedan har jag passat på att tvätta, inte gjort det sedan jag kom hem från turkland. Funderar nu på att skura golvet och dammsuga, inte städat på riktigt sedan skolan börjat och det behövs ju... Får se om jag har ork till det senare!
Nu ska jag diska efter middagen och hämta min tvätt, och njuta av att kunna vara vaken läääänge, för jag är ju en jäkla nattuggla! Weeho.





Bilderna som jag ställde ut!
För er som missat skulle man få en liten känsla av magi, som temat var.

Foto hela dagen

Är tillbaka i karlstad nu!
Vi var hemma ca 09:30 igår i skogen och då fick man sätta igång att duscha, packa om och förbereda sej för att åka hit igen. Tror vi blev matförgiftade i Turkiet för när vi väl va hemma blev jag otroligt magsjuk, men som tur är så spydde jag (mysig info haha) innan jag åkte iväg till Karlstad så mår helt okej nu. Mamma & pappa mår också dåligt, bara lillebror som klarat sej. Usch!

Idag så har vi bara digitalt skapande/foto A. Vi skulle haft engelska B också men den lektionen får vi ha foto på istället och det är ju bra! Till torsdag måste allt vara klart inför utställningen, och jag har suttit med mina bilder hela dagen idag. Och jag är nöjd med resultatet. :) Bra för att vara något jag bara tog i turkland!

Förhoppningsvis så slutar vi tidigt, skulle behöva det... Min kropp har sagt ifrån nu efter allt resande och den är i total obalans. Stolt över mej själv som orkade åka hit igår och sedan gå på skolan idag. Vårat flyg va förresten försenat en timme, sedan i Oslo så tog det jättelänge att få väskorna, hitta bilen, osv... Så resan hem igår va en jäkla mardröm! Men men, nu är jag här så ska se till att ta det lugnt denna vecka. Blir att sitta hemma i lägenheten och plugga ikapp, fixa lite ärenden osv...





2 bilder ifrån Turkiet, som kunde vara utställningsmaterial. Men nu har jag 2 andra, mer bearbetade bilder jag ska ställa ut istället. Kommer visa dom här när utställningen ägt rum! :)

Sista bilderna













Vi måste lämna våra rum om 10 min. Då blir det middag och sedan vänta på bussen. :)
Vi vinkade nyss av faster, lite sorligt men vi ses ju snart igen! Vi har planer här så vi måste komma tillbaka hit om 3 månader. Spännande!

Vi hörs när jag kommer hem, om jag överlever! 10 år sedan 11:e september attacken och vi ska resa precis idag... Men jag tror inte på sådan skit, det går nog bra. :)

Sista dagen

Nu börjar även denna resa gå mot sitt slut...
Vet inte riktigt vad jag känner inför det. Vill stanna kvar, men även åka hem. Ska bli skönt att sova i sin egen säng och fortsätta på sitt eget liv, men även tråkigt med att sätta igång med alla sysslor + skola... Väl det man kommer sakna här, att bli bortskämd och göra vad man vill.

Men dom senaste dagarna har vi bara badat, solat och umgåtts. Och som vanligt på kvällarna gått ut och ätit och shoppat. Försäljarna här är verkligen på, och igår skulle jag köpa en speciell grej och kunde inte motstå att vara på själv. Brukar be pappa handla åt mej för han vågar pruta bättre än mej, men denna gången så var jag tvungen att testa själv! Och resultatet? Ja, jag kan säga att jag är väldigt nöjd. ;)

Har bara visat semesterbilder för er, inga speciella. Men jag har allt tagit speciella bilder ska ni veta, men dom kan jag inte visa än. Vissa ska jag ju ställa ut och då vill jag inte visa något i förväg. Det är ju som att tjuvsmaka en tårta ungefär...

Och idag då? Vi ska ta en buss till flygplatsen som går tjugo i åtta och planet lyfter 1 på natten. Är framme i Oslo innan 4 och då blir det att åka direkt hem till skogen. Sova lite, sedan iväg mot Karlstad igen. Blir mycket resande för mej idag och imorgon men tjaaa.. Det börjar man ju bli van vid. :)

Idag så orkar jag inte sola eller bada, så jag kommer spendera dom sista timmarna här med plugg. Måste ju hänga med i skolan och nu försöker jag ta tag i matten... Tro mej, jag är nära till tårar men jag försöker ändå! Lite trist att spendera sista dagen såhär, men jag känner mej nöjd. Behöver inte göra något mer än det jag gjort, min resa känns fulländad. :)


Min solbränna! Lite brunare nu eftersom bilden är ett par dagar gammal.
Jag ville bli lite brun, men inte såhär mycket... Jag som redan är brun. :( Har liksom bara badat, gått i solen. Inte solat sådär intensivt men ja, det ser ju ut så! Haha.

Late night





















Bilder som togs för några kvällar sedan!

Ursäkta att jag inte bloggat på ett par dagar men jag har ju semester. Sedan tog dessa bilder så himla länge att ladda upp, hållt på i dagar. Internet har krånglat en del så får skylla på det. Annars hade jag nog bloggat på som vanligt!

Hurry hurry curry

Bilder ifrån gårkvällen!
Käkade mat på en fullproppad restaurang och jag beställde en underbar kyckling filé som bara smälte i munnen, yummm. Umgåtts med min faster så mycket som möjligt, hon följde med oss ut igår och det var jätteroligt.

Idag så har vi legat vid stranden, lääääänge. Brorsan och mamma besökte ett vattenland, så vi andra var ensamma. Men det gick bra, tiden bara rann iväg! Vi blev mosade av dom stora och starka vågorna och blev rejält skrubbade av den korniga/steniga sanden. Så nu svider det i huden, men även det är härligt. :)

Internet är mycket bättre idag, helt okej faktiskt! Gött det. Nu blir det in i duschen och förbereda sej inför ännu en kväll ute på stan. Varit molnigt och lite svalare idag, så det är redan behagligt ute så vi sticker nog ut tidigare idag än igår. Skönt!

Ska försöka ta lite bilder på själva staden & människorna idag. Dumt av mej som låtit kameran vila när vi sett så mycket ny kultur, ska skärpa mej idag!





Faster, madre och jag på restaurangen igår


Min fina faster!



Haha, min sötnos till lillebror!

Renässans målningarna

Berättade ju tidigare i år, innan vi slutade skolan, att det sista vi skulle göra i ettan var att måla så som de gjorde under renässsansen. Det vill säga, måla i många olika lager. Det var tidskrävande, men tillslut blev även jag klar med min målning. Tror detta vi kommer ha mest nytta av, i alla fall av allt vi lärde oss i ettan haha! Men vet att många tyckte det var roligt och jag uppskattade ju det också, även fast jag inte gillar att måla eller är så hajj på det...
Ser ni vem det är? ;)
Moa målade denna i alla fall, så sjukt duktig! Precis så som jag ville ha det. :)
Jag målade av Mimmi. Är rätt nöjd över bilden, fan bra för att vara jag. Med tanke på att jag lätt tappar koncentration och intresse när man sysslar med samma sätt av målning i flera timmar...



Rosa toner

Hann ta lite bilder innan vi stack ut idag!
Blev en lång kväll, är helt slut. Alla är trötta och lite griniga, förutom faster då som alltid är så glad och positiv. Hon handskas mycket bättre med alla klängiga försäljare, men det är väl för att hon är en riktig affärskvinna... Jaja, trevlig kväll! Lite kläng och kommentarer får man ju ta.


Fantastisk solnedgång eller vad!?!? Stolt över bildennnn





Nadia goes sminkblogg!??
Närå, never. Men 88 skuggor för 99 spänn är ju rätt bra, lär ju aldrig behöva köpa nya ögonskuggor igen. Idag så hade jag lila&rosa på ögonlocken, framhävde faktiskt mina så annars svarta ögon. :)

Och snälla söta läsare, va lika söta mot min kompis Rebecka?
Gå in på denna sida och rösta: http://nelly.com/se/libresse/c47d4248-6cb5-40be-b2bb-ba6322a0aa45
TAKK

Inväntar min älskade faster

Internet här tar kål på mig. Det funkar bara denna tidpunkt på dygnet, vilket är så irriterande. Så kommer bara kunna blogga vid denna tiden varje dag, kanske någon gång på kvällen om jag har tur.

Igår så låg vi bara vid stranden och stekte. På kvällen när man kan gå ut så stack vi ut i staden på upptäcksfärd! Käkade på en jättebra restaurang, där personalen inte var klängiga. Så det var ett +! Sedan gick vi runt på de största gatorna och kollade in butikerna, blev lite grejer. Hade med mej kameran men glömde minneskortet i datorn, så det blev inga bilder... Men hittade inget att ha kort på ändå, sedan gjorde alla turkarna en så frustrerad så man blev av med humöret, då orkade man inte fota haha!

Hände 2 st pinsamma grejer igår som jag aldrig kommer glömma, herregud..


1. Vid havet, i vattnet.
Jag badade i vågorna för mej själv när en turk plötsligt kommer fram. Otroligt ful och kort. Men så snäll som jag är så hälsade jag ändå när han räckte fram handen och frågade vart jag var ifrån, hette, osv. Skulle dock inte gjort det, för då drog han mej intill sej och vandrade neråt med sina smutsiga händer. HJÄLP, tänker jag då och ger honom en arg blick. Då frågar han om jag har kille, och såklart svarar jag ja. Han frågade om han var svensk och om han va här, sedan varför inte jag kunde ha en till kille här. Jävla pucko sa jag, och gick upp.
Men den idioten förljer efter mej och min familj till duscharna och tittar på när vi duschar. Vi drygar oss, så de blir klara innan vi. Då går de upp mot vägen och väntar tills vi ska gå förbi, men då beordrar jag min familj att ta en annan väg hem. HA, in your face!

2. Senare, på stan
Vi hade hittat en fin gata som vi utforskade. Vi gick förbi en liten turistbutik och på skylten stod det XXXXXL. Jag sa då "superfet" och 2 st unga killar som ägde butiken, tittade på mej och repeterade "suuuuuper!"
Det är inte det pinsamma.. För jag ville bara sticka snabbt därifrån, och jag trodde Dino var bakom mej så jag tog honom i handen och tänkte dra iväg honom för att inte va dryg. Men då ryckte han snabbt och hårt åt sej handen, vilket han inte brukar göra, men då såg jag... Det var inte Dino!!! Hahahah, det var en liten pojke som tydligen var lillebror till en av dom som jobbade där! Skrattade så jag grät efter detta, guuuud..

Nu väntar jag på att min faster ska komma. Hon är ifrån Iran och har inte träffat henne så mycket. Hon har kommit till Sverige ett fåtal gånger, men inte så lätt för henne att göra det. Men Turkiet är nära till Iran så hon kan ta sej mycket lättare hit, och nu kommer hon! Ska bli så otroligt kul att få träffa henne igen. Hon betyder så mycket och jag älskar henne av hela mitt hjärta. :)



Blivit lite brun i alla fall, denna bilden togs igår så är brunare idag! Hehe.

Modelljakten

För snart en vecka sedan var kanal 5 i Karlstad och filmade inför programmet "Modelljakten", jag åkte dit med Rebecka och kollade på det. :) Kenza kunde man ju inte missa och sedan var det ju en jag kände som hamnade i topp 5. Så det var roligt och spännande att kolla på! Fick en del bra bilder. :)
Haha, denna bilden är ju lite små go'.

Dag ett i turkland

Och jag lever fortfarande, trots den stekande hettan idag!
Tro mej, detta är nog den varmaste resan jag någonsin varit på. Trodde inget skulle slå Egypten, men idag fick jag tänka om! Andra gången jag besöker detta land, men då var det inte lika varmt. Men i alla fall, jag ska inte klaga. Det är underbart ju! Älskar att man bara kan hoppa i poolen och havet utan att tveka. Idag har jag bara varit sammankopplad med mitt element till 100%, gick inte vara på land. Jo, 5 min högst. Jag vet inte hur riktigt varmt det är med jag gissar på nästan 40 grader i solen, under det i skuggan. Minst 30 grader i vattnet. Det är liksom ingen skillnad mellan land och i vatten, förutom att man inte steks ihjäl i vattnet.

Vi kom hit igår natt efter många om och men. Först var vårat plan försenat med 1,5 timmar och när vi väl var framme i Turkiet så tog det en evighet att få väskorna... 3 länder skulle få sina väskor på samma band, så jävla smidigt.. Med tanke på att det var hur många andra band som helst som var lediga! Sedan var bussen mot hotellet en mardröm. De vägrade ha på air condition, så man blev kokt där inne. Vi satt längst bak i bussen, och golvet där va så himla varmt så man brände sej på det. :s Sedan var det ju 2 på natten så man va ju så jävla trött... 2 timmar tog den jävla bussresan, som egentligen skulle vara 6 mil men konstigt nog blev 15. Det är typ från Östervall till Karlstad det! Hujjamejjen.

Idag vaknade vi upp till sol och inga moln på himlen. Blev att slappa vid poolen innan vi drog oss mot havet. Lite långt dit, men det ska gå gratis bussar som vi ska leta reda på imorgon. Var rätt kul att gå dit så man fick lära känna området lite. :) Men fyyy vad dom är på en här!

Vid havet så var det mycket turister, men förstår ju det. Kleopatra stranden är otroligt fin och stor. Efter havet så stack vi till hotellet och gjorde oss redo för kvällen. En gång i veckan ordnar hotellet en turkisk kväll och den kvällen var idag. Så den kunde vi inte missa! Det var otroligt bra, perfekt tema dessutom. Magi och spänning, så har nu påbörjat mitt fotande här nere till utställningen! Känns jättebra.

Internet här är otroligt segt men det gick faktiskt rätt bra att ladda upp bilder. Tur det!









Wohoo, redan fått massa färg! Och mer ska det bli. :D

Fuck apple, mac.

Hej!
Ville bara tala om att jag lever. All tid rinner ifrån mej och jag önskar att jag hade tid åt allt, tyvärr är det ju inte så.

Men har i alla fall tagit vara på den sista tiden här i Sverige med mina nära&kära innan jag sticker iväg igen, denna gången till Turkiet. Mycket i skolan som ska göras innan man får ledigt, samtidigt som man sakta men säkert börjar få tillbaka sin "skol rytm". Imorgon ska jag lämna in min ledighetsansökan men även en lapp angående bytet om det individuella valet. Så lämnar in allt nu innan jag sticker, så får det godkännas medan jag är borta.

Nu i skolan håller vi mycket på med att förbereda inför "Kulturnatten" som äger rum snart. Vi bildare får vara med och ställa ut våra grejor på biblioteket här i Karlstad. Jag ska ställa ut några foton, men eftersom detta sätts igång på riktigt nästa vecka, då jag är i Turkiet, så ska mitt projekt påbörjas där. Så mina foton får bli foton jag tagit i Turkiet, och det ska bli kul! Då får jag något att syssla med där nere, men det blir en utmaning förstås. Vi har fått ett tema att följa och vi får se hur lätt det blir att följa det i ett annat land. Men jag ser fram emot detta och ser detta som en bra utmaning att klara!

Bilderna kommer gå i stil med något som det här:



Mer än så kan jag inte säga.

Angående min rubrik så är det bara så att skolans förbannade macdatorer är helt uppfuckade. Fyfan säger jag bara, krånglat MER ÄN EN TIMME att bara ladda upp bilden ovanför. Det gick inte på dom jävla macdatorerna, så jag fick gå till biblioteket här på skolan och ladda upp den på en jävla plåtpurk. Då fan gick det! PC<3

RSS 2.0