strejk!

nyss kommit hem från skolan. ska titta lite på tv och äta nått, sen så ska jag göra chokladbullar tills imorgon. det är som sagt strejk på min skola, eftersom våran skolvärd ska sluta. så imorgon kommer det samlas folk på basketplanen och strejka. det kommer bli läääänge, så tjejerna & jag har bestämt att baka något vi kan mumsa på. :) hoppas så många som möjligt ställer upp på det här, och struntar i att dom skriver upp oss för återläsning. tänk på allt vår skolvärd gjort mot oss, detta borde vi kunna göra för honom!

tycker detta ska bli kul, det blir en upplevelse. om vi håller ihop så går nog detta bra.

/ nadia.

idol

sitter & myser med mamma i soffan samtidigt som vi ser på idol. :) unnar mej lite chips, för det har man förtjänat efter en sån lyckad dag! passa på att skriva lite nu medans det är paus. har ju lovat mej själv att bli bättre på att blogga, så det är väl bara att börja skriva mer & ge bloggen en chans. roligare blir det nog när jag bytt design, som troligtvis händer när det inte är så mycket i skolan. förhoppningsvis på lovet!

/ nadia.

hurra för oss!

inget bloggande igår. men kom hem sent efter orkesterspelningen och det blev sängen direkt, hade haft ont i huvudet hela dagen. så nu vet ni det!

rolig dag på skolan idag!
efter lunch var det orienteringsdag. övertalade dom flesta av mina kompisar att springa vg-banan med mej & charlotte. men sen så var det bara jag, emma & charlotte som sprang den. hade jättekul, alltid roligt med dom! :) vi visste inte om vi skulle klara vg-banan, för vi hade ingen klocka med oss, men det gjorde vi. så vi var grymt nöjda! skulle lagt upp en bild på oss men glömde min kamera i skolan. men den bilden laddar jag upp här så fort jag får med mej kameran hem. ;)

uppdaterar kanske senare, har massa läxor som ligger och väntar på mej ...
/ nadia.

natti.

lägger mej tidigt idag. skolfoto imorgon, så det betyder att jag måste upp klockan fem. kommer vara helt död, och hur seg som helst. men men, har 2 timmar på mej att fixa mej & sånt så jag borde ju hinna. ;)

kommer inte uppdatera så mycket imorgon, ska på orkester spelining så kommer vara hemma på kvällen igen. uppdaterar då. :)

go'natt,
/ nadia.

ojdå!

haha, trodde att jag skulle uppdatera men det blev inte så. men det är väl sån jag är, tror för mycket. :p
men i senare på fredagskvällen åkte jag, kattis & hennes familj till hennes syrra och fikade. där blev det bestämt att jag skulle följa med till karlstad med dom dagen därpå. så jag var borta hela lördagen och kom hem sent, så orkade inte uppdatera. men det var jättekul i karlstad. :) såg på bio & åt på en mongolisk resturang. älskar mongolisk mat, det är så himla gott! dessutom fick jag 100 kr av rune, han lyckades få i mej bläckfisk. usch, det smakade som brosk! jaja, lättförtjänta pengar i alla fall. ;)

nu ska jag dra och göra klart hemkunskapen som ska in imorgon.
och här kommer lite bilder från lördagen. :)

/ nadia.


kattis med våra popcorn. ;)



inne på den mongoliska resturangen.

är hos kattis.

åkte med hem till kattis efter skolan, ska sova här tills imorgon. :) vi ska till hennes syrra sen, och sen ska vi väl ut? inget planerat än så länge. men men, allt kan hända. ;)

får se om jag uppdaterar, men det tror jag! ^^
/ nadia.


prao.

snart är det dags för prao då. har länge funderat på vart, men inte vart säker. men idag bestämde jag mej! :) har skickat ett mail till nwt och frågat om jag kan praoa där, t.ex med en pressfotograf. hoppas verkligen att det går, vore ju hur kul som helst. tur att min kusin bor där, så att jag kan bo hos honom.

nu får jag bara vänta på ett besked, och hålla tummarna. :)
/ nadia.


wannabes.

kom hem från skolan nyss. uhh, vilken dag! wannabe pj:s och massa gummisnoddar förklarar nog det mesta. konstigt nog hade många fått för sej att sätta gummisnoddar på sina ben idag. jag tycker det är så fult, även fast dom flesta inte var seriösa. men hörde ändå ett rykte om att några hade sätt snoddar på benen för att "reta" mej? ärligt talat bryr jag mej inte vad folk gör, vill dom sätta saker på sina ben, eller vad som helst, bryr jag mej inte. tyckte allt var bara löjligt, så det var roande att se på alla. :) dessutom var det fler än jag som tyckte det var löjligt, som tog mer "illa" upp.
 folk som inte satte sina snoddar på benen snärtade dom på folk istället, roligt tidsfördriv. konstigt nog får jag alltid ont i magen när jag blir snärtad .. jätte konstigt! XD

nu ska jag äta nått lätt, sen blir det pluggning som gäller.
/ nadia


...

nyss kollat på idol. eller, nyss & nyss men för en stund sen i alla fall. :) ska plugga lite nu, har inte gjort något annat än att göra det idag. därför har inte bloggat något, men skolan kommer före! hoppas jag får mer tid till att blogga mer snart, men det tror jag när alla inlämnings uppgifter i skolan är klara. så typsikt, allt kommer på en gång. men nu är i alla fall tekniken & historian klara. skönt! :) bara bilden och massa beting kvar ..

go'natt på er, hoppas jag får tid att blogga bättre imorgon.
/ nadia ♥

bild tagen med min nya mobil. :) kameran är rätt bra, om man har tålamod. XD


blogg torka.

ursäkta för dålig uppdatering. men har noll inspiration nu och får väl hoppas att man kommer på rätt spår igen. är så himla mycket i skolan nu, som gör en super trött. så när man kommer hem så är det knappt så att man orkar plugga. men men, ska försöka bättra mej!

efter skolan så stack jag till centret med kattis. det var jätte mysigt, längesen jag & hon hittade på nått efter skolan. men jag köpte en vanlig svart baströja, söt rosett till håret & fundation. mamma köpte även ansiktskräm till mej som ska bli spännande att prova. :)

om ca 50 minuter blir det dags att mysa sej ner i soffan och kolla på idol! men tills dess ska jag läsa lite i boken utvandrarna. är det bara jag som älskar boken? tycker det är så intressant eftersom min egna släkt imigrerade till USA för ca 100 år sen. och i somras träffade jag lite släkt därifrån. :) även fast boken är så gammaldags är det något speciellt med den.

ha en bra kväll. ♥
/ nadia

e hos kattis!

slutade skolan tidigare idag, mycket skönt! följde med kattis hem och vi två ska snart sticka till centret och möta emma. vi ska köpa lite grejer inför vår tjejkväll. :D så uppdaterar senare.

ciao. ♥




spola tillbaka tiden, snälla? (a)

min mobil jag beställde för exakt 2 veckor sedan har inte kommit än *suck* .. men idag fick vi kolli nr och mobilen har äntligen skickats. jag beställde ju mobilen i röd, och igår såg jag att den fanns i lila också .. fan också! skit snygg är den, i en mörk lila som jag blev helt galen i. men eftersom min mobil äntligen är påväg så får jag väl nöja mej med en röd. efter allt väntande ... dessutom var den lila mycket dyrare. :/ men hade nog beställt den lila om inte den röda skickats iväg. usch, som rubriken lyder, snälla spola tillbaka tiden!?




den lila är så mycket snyggare ...


nya tag.

sorry! bloggade inte igår, men hade mina skäl. var så trött när jag kom hem, så slockade direkt. och jag sov ända till klockan nio! trodde jag inte skulle klara sova sen, för jag gick ju upp. men jag sov som en stock hela natten. helt sjukt, jag måste varit dödstrött. xD dessutom missade jag idol. :(

idag var det skola såklart. vanliga lektioner till lunch, sen så åkte vi till årjäng och kollade på en teater. topboy hette den, och ärligt talat så sög den. blev bara trött av att sitta och se när dom "misshandlades och "misshandlade". dessutom pratade han jobbigt... och ja, vad handlade pjäsen om? 70% våld, 30% känslor? nej, jag var inte ensam om att inte tycka om den. besviken!

jaja, vi slutade lite tidigare i alla fall. kom hem för en stund sen, inte gjort så mycket. har nästan inga läxor tills imorgon så kan ta det lugnt nästan hela kvällen. :)

börjar få lite ont i huvudet nu, så ska ut och gå lite innan middagen. ♥

pusshej,
/nadia


raaaaouul.

nyss tittat på idol, många bra det fanns uppe i gävle. :)
skulle övat mer på matten, och spanskan, men orkar inget just nu. fan, hatar att känna såhär! inte ett dugg pepp. jaja, ska plugga nu innan jag lägger mej. får nog va uppe lite längre ikväll antar jag.

men go'natt på er, detta är nog mitt sista inlägg för idag. ♥
/ nadia


15 september.

wiho, idag fick jag min månadspeng, hehe. :D det mesta kommer nog gå åt till mâten tror jag. iiih, snart dags! ska bli så kul!

skolan var sådär. varit trött hela dagen, somnade på svenska lektionen ... vi ska snart läsa utvandrarna, och har sett filmen redan så vet vad som händer. även fast det var längesen jag såg den kommer jag ihåg det mesta. men det är ju stor skillnad mellan bok och film, som tur är!
matteprov har vi imorgon också, det kommer nog inte gå så jättebra .. har nyss börjat på rödkurs och fattar inte så mycket. måste plugga lite mer sen, men först ut på en springtur!
har slarvat med springningen och så, men struntat i allt godis/dricka. redan gått ner 1 kg. :)

skriver väl något kul senare om jag har tid, men att plugga på prov kommer före!
/ nadia.

tokig gårdag.

sorry för dålig uppdatering!
gårdagen var så jobbig. skola med hemkunskap, bussen kom sent, brända muffins, trött på matten, kortslutning i hjärnan, ja you name it. sen så var det orkester efteråt! men det gick faktiskt bra på spelingen. vi började öva på låten "fairytale" och det går väldigt bra. när jag kom hem så slockande jag direkt, så därför jag inte kunnat uppdatera. :(

men men, nu bär det snart av till skolan! måste börja fixa mej nu, klockan är redan för mycket.

have a good day.
/ nadia.

uppe med tuppen?

jag hatar att vakna tidigt. varenda helg sover jag minst till klockan tolv, men ofta blir det längre än det ... så ni kan gissa hur trött jag är nu när jag gick upp tio över fem ..? bläää, jag hatar att bo i östervall. -.- måste gå upp så mycket tidigare pga bussen.
jaja, idag är jag inte så trött som jag trodde jag skulle vara. skönt!

nu ska jag sätta i löshåret, och platta mitt vanliga hår så jag ser ut som en människa igen. x)

pusshej,
/ nadia


I ♥ SHANE DAWSON !

har följt och kollat på hans videos på youtube i snart ett halvår och dom blir bara bättre & bättre! han är så himla rolig, hans idéer är galna och hans videos blir alltid lyckade. :)
fattar inte hur han kommer på allt? och alla karaktärer han kommit på ... jaja, han är i alla fall den bästa komediartisten på youtube om du frågar mej. ;) till och med bättre än fred!



min favorit. ;)





http://www.youtube.com/user/ShaneDawsonTV
http://www.youtube.com/user/ShaneDawsonTV2

finns alla hans videos. :) sista länken är hans mer "seriösa" youtube kanal.


skolan tar över mitt liv!

vilken slappdag denna dagen varit. vaknade sent, men lite tidigare än igår hehe. har inte lust att göra någonting, för jag orkar inget. det låter logiskt, eller hur? *inte* det enda vettiga jag gjort idag är att göra lite på hemkunskapen. några frågor klarade jag själv, men vissa frågor gick inte alls. svaren står ju inte ens i boken, hur lätt är det då? otur har jag också, för mamma är inte hemma så hon kan inte hjälpa mej. hon kommer hem på kvällen, hoppas hon orkar hjälpa mej då. tror hon skulle göra hemkunskapen åt mej om hon fick, sånt där tycker hon är så himla intressant ... men nej, mina läxor och mina betyg.

vi har så himla mycket i skolan nu. kolla bara:



kommer få en jobbig vecka, med massor att göra. usch, ser inte fram emot det! jaja, man får väl tänka att mâten blir som en sorts belöning för allt slit. :)

pusshej,
/ nadia


kattis har hetaste bloggen.

kattis har länge tjatat på mej att fixa hennes blogg. så idag gjorde jag det! :) fixade även en header åt henne jag blev mycket nöjd med.
 ska fixa min egen blogg snart, men det får bli nån gång nästa vecka då jag får tid. har inga bilder att ha på headern, och imorgon ska jag ägna dagen åt att plugga. trist, men sant.

om det är någon som vill få sin blogg fixad, så ställer jag gärna upp! :) men då får man ha lite tålamod, för fixar bloggen när jag har som bäst tid. är så pedantisk av mej, så att fixa en blogg tar flera timmar... tur att det är roligt, haha. ;o



checka kattis blogg!
www.kathriinej.blogg.se
 
pusshej,

/ nadia.


foto tips!

här kommer lite tips jag ofta tänker på när jag fotar och redigerar. :) enjoy!

* gyllene snittet 
en bild ser ofta bättre ut om man tar den i gyllene snittet. det betyder att bilden ska tas lite mer åt vänster eller höger.

 
tips: är det något mer "allvarligare" du fotar,
som ska visas direkt borde du inte ta din bild i gyllene snittet.

*
rak bakgrund.
en bild blir mer korrekt om bakgrunden är rak och inte sned. det är nästan det viktigaste att tänka på när man fotar.

 
tips: ett snett foto går att fixa till i photoshop. det är bara att göra samma sak som när du ska beskära bilden, fast du vrider på rutan som kommer upp när du ska beskära. på så sätt kan du beskära bilden rakt.

* bra skärpa
en bild kan bli riktigt lyckad om du får en bra skärpa på den. om du vill få till en bättre skärpa, så håll inne knappen på kameran du trycker på när du ska ta en bild. för bättre reslutat så tryck på knappen många gånger så blir skärpan där du vill att den ska vara (detta funkar i alla fall på systemkameror, vet ej om det är samma sak på kompakta)

  
tips: ibland så blir skärpan dålig ändå. det kan man fixa till i ett bra reigeringsprogram!

* exponering
en bild kan bli mycket bättre om du bestämmer exponeringen själv. då gäller det bara att ändra slutartiden på kameran. hög exponering = kort slutartid. låg exponering = lång slutartid.

 
tips: en hög eller låg exponering är lätt att fixa i
ett redigeringsprogram om du inte vet
hur man fixar det på kameran.

* exprimera med vinklarna
för att få en bild mer intressant ut så är vinkeln mycket viktig. ta ett steg nämre, ta bilden under/överifrån, osv. ja, det är bara att bryta reglerna!



* ljus
en bild blir mycket finare om det är rätt ljus. det kan räcka med att stå nära ett fönster, eller att det du ska fota är vänt mot en ljus punkt funkar det med. om du tar en bild vid ett fönster, så ska fönstet vara framför dej och inte bakom.

 
tips: en bild som är taget mot ett fönster eller ljus punkt behöver
nästan inte redigeras. då ser det nästan dumt ut när man lägger till kontrast, osv.

* blixt
en bild blir alltid bättre med blixt. men ibland kan blixten bli för mycket, så att man inte fota med den på. då är det som jag tipsat om över ett bra alternativ. jag använder nästan alltid blixt, bilderna blir oftast klarare då.

 
tips: utomhus är blixten jätteviktig! om man fotar utan den, särskilt på en person,
kan personen bli mörk i ansiktet. så utomhus är det blixten som gäller (om inte det är starkt ljus ute, då kan bilden nästan bli helt vit om blixten är på).


* kontrast
mitt bästa tips om när man ska redigera en bild, är självklart kontrast. det ger mer liv i bilden, färgerna blir finare & klarare.

 
tips: överdriv inte. för mycket kontrast förstör bilden.
fägerna blir för varma, och om det är en porträtt
bild ser det ut som om man är orange i sin hy ...

inga bilder är redigerade förutom dom 2 första rosa, första bilden på hjärthalspandet (skärpan), bilden om vinklar och den första bilden som visar kontrast.


hängig.

solen skiner ute, men jag sitter inomhus här hemma och tråkar ... skulle gärnat fotat lite, men orkar inte det när jag blivit så förkyld. jag tror faktiskt jag inte varit så förkyld någonsin, brukar ha ett bra imunförsvar men denna gången räckte tydligen inte det. x) hoppas jag bara blir bättre, vill inte stanna hemma från skolan.

jag har jobbat på foto tips sen igår. enkla tips som gör bilderna bättre. :) nu har jag fotat i snart 1 ½ år (på riktigt), och då har man ju hittat flera enkla lösningar. kommer lägga upp tipsen senare idag!

nu ska jag plugga lite på hk:n. himla mycket man ska göra för att få bra betyg, så det är väl bra att börja i tid då.

pusshej,
/ nadia.

sjuk.

stannade hemma från skolan idag. när jag vaknade var jag jätte förkyld.
hade jätte ont i halsen (halsen började jag få ont i igår redan), och var täppt i näsan. samtidigt så kändes det som om mitt huvud skulle sprängas av all huvudvärk .. så jag stannade hemma idag. :( jag hatar det, man missar så mycket i skolan. var borta i måndags också, och dåblev jag redan efter i matten. tänkte plugga ikapp nu under helgen, men det går ju inte för jag får ju inte tag i boken ... jaja, får plugga ikapp nästa vecka.

nu ska jag kolla posten, och se om det kommit någon lapp om min mobil. jag har fortfarande inte fått den. :s

pusshej,
/ nadia.

early to bed.

skriver ett inlägg om hur dagen varit innan jag lägger mej. :)
varit på skolan, inget speciellt har hänt. hade en massa läxor tills idag, men det gick bra med dom. 
när jag kom hem så åt jag, sen blev jag så himla trött så jag somnade i soffan. kunde ju det i alla fall, för vi har inga läxor tills imorgon. så skönt, har segat mej hela kvällen. (y
nä då, inte segat precis. gick ut och fotade lite snabbt innan idol började. blev nöjd!

nu ska jag vara lite mer social mot kattis, hon var så gullig som ringde mej. ♥
sen ska jag lägga mej, blir nog tidigare än andra kvällar. har verkligen lagt mej sent dom senaste dagarna ..


som moon (japansk artist) säger: "jag får mina idéer från himlen.
hmm, stämmer det?

tresiffrigt!

när jag loggade in på min bilddagbok förut upptäckte jag att jag kommit upp i 100 bevakare!
har legat runt 97 - 98 bevakare, men nu är det äntligen tresiffrigt. :) sånt gör en pepp, så nu ska jag ut och fota, bara för att fira.
tänk, nu ser ca 100 personer mina bilder jag laddar upp. och att få 100 bevakare var mitt mål. så det går framåt, hoppas på fler!

 

pusshej,

/ nadia. 


söka?

borde jag? borde jag inte?
mamma tycker jag ska söka till idol nästa år, men jag vet inte ... tänk om man blir med då, vad mycket man missar i skolan t.ex? då har man ju börjat på gymnasiet och allting .. det vore ju kul att söka, bara för att ha gjort det. får ju söka nästa år, så ska jag ta chansen? eller risken? :o tänk om man blir med, då kommer ju verkligen allt hända på en gång. men jag vet inte om min sångröst duger. jag vet inte ens själv om jag tycker att jag sjunger bra, behöver nog lite träning i så fall. tur att mathilda finns, finns nog ingen bättre sånglärare här än henne. :) nä, jag ska fundera ett bra tag till innan jag bestämmer mej för om jag ska söka eller inte.  


"dreaming away" ..


09-09-09

japps, idag är det nollnio nollnio nollnio! sådana tal sägs vara "magiska", och ge en tur. vilket jag inte tycker stämmer så bra ... min dag har varit dålig, kan man säga. började först med att jag hade typ inget att ha på mej. det mesta är i tvätten sen vi var i geiranger. så på morgonen fick jag ångest och tog något bara. satte upp håret i en slarvig knut och så hade jag glömt mitt smink i skåpet på skolan. så jag fick låna lite av mamma .. usch, min morgon sög verkligen. men det blev bättre sen på skolan. :) vi har grupparbete på historian, och på egetval så kom vi igång på riktigt. våran plansch vi jobbade mest med blev rikigt fin, är super nöjd. i alla fall något som funkar idag ...
men ett stort minus är alla läxor tills imorgon! förhör på kemin (jag har inte fattat något och ska läsa om allt och hoppas på att man fattar lite mer i alla fall), engelska glosor, so, och spanska. spanskan skulle jag haft idag, men har inte kunnat öva för jag var ju borta hela helgen + måndag. försökte få allt att fastna igår men det gick inte så bra. så ska plugga på det nu innan idol börjar. såg på det igår med, blev lite chockad när man får se peter (kissies bror) spela gitarr & sjunga. inte trodde jag att han kunde spela eller något sånt över huvudtaget. aja, han sög i alla fall.

oitressant inlägg. men just nu så känner jag mej så oinspirerad. kanske blir det bättre när jag ändrat bloggdesign ...

pusshej,
/ nadia.


sämst på att uppdatera!

rubriken säger det mesta. usch, jag har varit dålig på att blogga på sistone, men jag har faktiskt inte vart hemma. kom ju hem igår, och idag hade jag inte tid med att blogga förräns nu. ska skärpa mej och bli bättre. :)

som sagt, kom hem igår. har ju vart ända bort i geiranger, och fyfan va långt det var! mycket längre än vad jag trodde. men det var verkigen värt att åka dit, att sitta i bilen och knuffas med lillebror .. jag har aldrig sett något så vackert! alla berg, dalar, vatten, forsar, ja allt! det var så speciellt, jag är glad att jag följde med. :) och ni kan tänka er hur mycket bilder jag tagit nu? (a) en massa i alla fall, många bra. ska redigera dom imorgon tror jag, eftersom jag installerade ett nytt bildredigerings program idag som är super! förut har det varitjobbigt att göra om bilder och så, men med det nya programmet funkar det prima.

dessutom tänkte jag ändra min blogg design till helgen. :) denna är så simpel, ska försöka göra en ny & fräschare. men det beror om jag får tid till det eller inte, hehe.

nu ska jag sova, klockan är mycket .. *suck*
go'natt!



bild jag redigerat med det nya programmet.



åker bort!

sorry för dålig uppdatering, men var väldigt upptagen igår. skola först, sen hem och vänta på kattis, sen så åkte vi på tonår. det var skitkul! bilder kommer. :)

idag åker jag & familjen till geiranger i norge. kommer hem på måndag så kommer inte kunna blogga föräns då. :( men ni får ha det bra så länge!

pusshej,
/ nadia


bild på mej & kattis sen igår.

rubrik ?

usch vad dåligt jag har uppdaterat idag. men jag har varit så trött efter att jag kommit hem, så har inte orkat att blogga något.

jag vet inte hur jag ska beskriva dagen som varit, både rolig & dryg. på skolan hände inget speciellt, bara att jag fått reda på massa grejer och har en himla beslutsångest. jag hatar den känslan, ibland blir det för mycket så man förhastar sej så. men jag har kontroll, tror jag .. x)

ska göra svenskaläxan som ej är gjord än, sen hoppa in i duschen. :) jag lägger mej alltid med blött hår, man får mer volym i det. ett tips jag har att ge, haha. 

just det!
kommer bli ännu mindre bloggande nu imorgon och till helgen. imorgon kväll så är det tonår, ska vara där och se vad som händer. sen på lördag ska jag till geiranger i norge, och kommer förhoppningsvis hem på måndag. kanske tisdag. hoppas jag får min mobil imorgon, annars får jag vänta länge på den. :(


ha en fortsatt bra kväll. ♥
/ nadia




ingen dagens outfir bild, men hade på mej detta idag. :p


new phone.

hej hopp!
skriver snabbt ett inlägg innan jag lägger mej.

rolig dag på skolan idag! vi hade idrott första lektionen, vilket jag inte såg fram emot .. men det va jävligt kul! har upptäckt att jag faktiskt kan hoppa längdhopp. det bästa resultatet va 3,55 m. :) lite imponerad av mej själv, har aldrig hoppat så långt i hela mitt liv!
orkar inte skriva vad som hände på alla lektioner, är inte så intressant tror jag haha.
men när jag kom hem så beställde jag en ny mobil. :) samsung ultra touch, en röd. jag orkar inte vänta tills dom blåa blir billigare, så tog röd ändå. köpte 8 gb minneskort också, så nu kan jag lita på att mobilen inte blir seg som den jag har nu .. fotar ju en massa så minnet går lätt åt. så min sony ericsson är skit seg nu för att jag har inget bra minneskort, och så har jag ca 1500 bilder på den. (a)

fan också, kom på att vi hade engelska tills imorgon! får ta och läsa på glosorna tills jag somnar, och hoppas på att dom fastnar.

go'natt. ♥
/nadia.



telefonen jag beställde idag.

06:04

har varit vaken ca en timme nu, och börjar bli rätt pigg. :) fast på den timmen jag har varit vaken på har jag inte gjort ett smack .. haha, jag är otroligt seg på morgonen. XD
vi har idrott första timmen, så skönt att man slipper fixa sej så mycket då.

nää, klockan börjar bli mycket. måste fixa mej färdigt och dricka en kopp te så jag vaknar ordentligt. :)
ha en bra dag. ♥

/ nadia.



underbart.

nu är alla läxor gjorda och jag kan slappa tills jag lägger mej. :) ska lägga mej tidigt ikväll, har lagt mej försent många dagar nu. imorse klara jag nästan inte att gå upp.
tror jag ska beställa mobil nu, orkar inte vänta längre. :o det får bli ultran, fast i röd. det blir nog bra! skönt med en ny mobil, min vill jag bara slänga i väggen just nu ...

/ nadia


ny månad.

usch, idag är jag tröttare än vanligt. däckade med en gång när jag kom hem, somnade på bussen också .. skulle sprungit idag men det orkade jag inte, får bli imorgon istället.
dagen har varit ganska dryg och tråkig (det var ju "dissar dagen" idag, haha). och alla var typ depp. bara jag & emma som inte var det. x) men men, så kan det vara ibland.

blä, vi har spanska till imorgon som jag måste öva på nu.
kommer bli ganska oaktiv den här veckan, har en massa att göra.

pusshej,
/ nadia.

1 september.


grattis mamma! ♥


RSS 2.0