windmill, windmill ..

hallå allihopa. :D

snart tio dagar sen jag bloggade här senast. ganska länge, men har funderat rätt länge under den tiden.
har kommit fram till att detta blir nog min fotoblogg (har sagt det förut med, men inte vart säker). jag brukar alltid ladda upp mina bilder på bilddagboken, men där försämras kvalitén något fruktansvärt. så vissa bilder som blir extra bra, kommer laddas upp här. och jag kommer skriva lite om varje bild, vad jag gjort med den osv. samt ge er tips!

imorgon kommer kattis till mej, och vi ska fota.
har redan en tanke som hoppas fastnar på bild. ;) när bilden redigerats så laddar jag nog upp den här, så håll ögonen öppna! :)

/ nadia.

gorillaz - feel good inc.

annorlunda låt, men gillar den. förutom dom jävla
jobbiga skratten. -.- men refrängen är bäst. ♥


tar en (lång?) paus.

som ni kanske märkt så har jag inte bloggat på snart en vecka nu. har tänkt under den tiden, och kommit fram till att jag tar nog en lång paus från allt bloggande. nu har jag testat i alla fall, och detta är nog inte min grej. först hade jag tänkt mej att detta bara skulle bli en fotoblogg, men det blev ju inte så. :( detta tar så himla mycket tid, man måste va på hugget & alltid ha något att skriva om. sån är inte jag, så min blogg blir bara tråkig. mycket bättre att sluta i så fall.
det är faktiskt foto som är min hobby, och sen jag börjat blogga så har det tagit all tid så jag inte haft någon inspiration kvar till det. så ska försöka komma in på rätt spår igen, det vill säga att börja om och fota på nytt. då kanske jag kommer tillbaka här, och startar en riktig fotoblogg. :) skriver lite om bilderna och så. ni får hålla utkik, kanske är jag snart tillbaka igen. ;)

finns på bilddagboken i alla fall. är aktiv där så om ni vill se något av mej får ni väl kika in på min bilddagbok. :)
heter monroeville där. haha, svårt att tro va? ;)


ha de gôtt så länge!

/ nadiabjuder på en bild jag tog i geiranger. nöjd med den!


RSS 2.0