#SINGItForJapan

Ingen kan ha missat jordbävningen som inträffade Japan den 11 mars. Massor av hemskheter har drappat landet som nu är i kris, och det är många kändisar som donerat pengar.
Mitt favortitband någonsin hjälper också till för att samla in pengar till Japan och det har dom gjort genom att göra en ny version av deras låt SING som ett projekt, där alla pengar går direkt till Röda Korset. Tycker det är en jättefin sak, för bandet gör det inte bara för att alla andra kändisar/band gör det, utan att själva landet betyder mycket för dom. 

Innan projektet skulle göras uppmanade bandet sina fans att skicka in videos, teckningar, allt möjligt som material till videon. Resultatet blev jättefint och rörande tycker jag, sedan blir man ju glad när man ser att bandet man avgudat sedan länge tillbaka bryr sig och hjälper till och inte är så självupptagna.



Gjorde ju en tolkning av denna låt för ett litet tag sedan också:



Orginalversionen av låten SING

...

Inte bloggat på ett tag nu...
Men idag så tänkte jag ta mej själv i kragen och sätta igång igen, men har hänt en del idag som gör att det kommer nog dröja en stund till.

Dagen började bra i alla fall, ett tandläkarbesök i Årjäng med Kathrine och efter det åka till Julie som vi inte träffat ordentligt på en väldigt lång tid. Träffade henne för att fota henne och hennes hästar, det gick bra och kollade nyss igenom alla bilder som blev bättre än vad jag trott.

När vi var klara så åkte jag och Kathrine hem till mej och väntade på att Emma skulle komma. Jättekul att se henne också, och vi hade det kul som vi alltid brukar ha när vi är med varandra.
Men ja i alla fall, min kväll slutade inte så bra och jag har ont i hela kroppen. Jag är förvirrad och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Kan inte röra mej heller.
Det har hänt för mycket idag, när man trodde att det var som värst blev det värre. Tänker inte berätta vad som hänt men är redan tillräckligt personlig.

Satsar nu på att fixa bilderna som togs idag, sedan fixa klart bilderna jag tog med min brorsa förra helgen. Hoppas jag snart är på fötter igen, men det tror jag!
Anledningen till att jag inte orkat blogga innan är att jag började mitt lov genom att vara med mina vänner och min familj, bara ta det lugnt med dom. Lagt bloggen/fotandet lite till sidan för det behövde jag efter sista veckan i skolan som var pest.

Nu vet ni, men vi syns snart igen.



Bilder ifrån igår

Inte orkat blogga så mycket, men det blir ju så när man har gäster hos sej! Umgås man ju med dom än att sitta vid datorn och nörda. Men nu har jag lite tid för det så då kan jag berätta om gårdagen. :)

Vi satte oss ute och började grilla efter skolan och ja... Det gick väl sådär, haha. Men mat fick vi i oss och det var jättehärligt ute. :)
Innan så följde jag med Rebecka hem och färgade hennes hår. Köpte en ny piercing till min smiley men tappade kulan så duktig som jag är.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, har en grym hemlängtan men blir nog kvar här en dag till. Får se vad dagen bjuder på, hoppas på det bästa.

Bilder ifrån igår:

Robin & Adrian målade på varandra.








Haha, Adrian...


Nawwww, kärleksparet. ;)

Bilderna till poesifestivalen

Sitter på skolan nu och har bild!
Jag håller på att fixa ett par bilder inför poesifestivalen, då vi bildesteter får bidra men något som foto, teckning, mm. Jag har ju berättat förut att jag fotat, och idag ska allt lämnas in.
Det har krånglat massor med datorer och skrivare, så det lilla jag skulle göra har tagit jättelång tid! Hatar nu macdatorer och dessa skit skrivare denna skola har... ÅH!
Mina 2 bilder jag ska bidra med!
Ladda upp bilder gick bra i alla fall, tur det.
Nu är det snart matrast, sedan blir det spanskredovisning, efter det hem! Kommer plugga matte hela dagen i stort sett så denna dag kommer gå segt...

Mys

Nu är vi alla i lägenheten och bara chillar framför tv:n.
Ska plugga lite inför en spanska redovisning som vi har imorgon, sedan ska jag lägga mej. Börjar tidigt men har ingen kulturhistoria så jag slutar tidigt imorgon. :) Gött det!







Väntar på falköpingsbor

Inte orkat blogga sen helgen, får väl be om ursäkt för det! Hehe.

Gårdagen var rätt slapp, hände inte så mycket. Fotade en del med hade ett annat minneskort i kameran än vad jag brukar ha och det har krånglat som bara den... Så nu ska jag se till att ha i det jag alltid kört med!

Just nu sitter jag med Kathrine & Albin i lägenheten, vi ska snart ner på stan tror jag och då blir det att vänta på Robin & Adrian som kommer ifrån Falköping! :) De har påsklov nu så de ville hälsa på oss, så varför inte? Ska bli kul att träffa dom!

Just det, Kathrine köpte 2 nya piercingar idag och jag lånade den ena. Tryckte igenom en nål i den där grejer som sitter i munnen, och ja.. Nu har jag en smiley!

Ser ut som en galning på bilden...
Mamma kommer inte gilla det här... Men det gjorde inte ont och det är så himla snyggt tycker jag!




Bild ifrån Falköping, han är rött heter Robin och är Kathrines flamma. Höhö!

2 bilder






Togs fler och bättre bilder idag som jag tycker mer om, men dessa två var dom enda jag orkade redigera ikväll. Imorgon ska jag tillbaka till Karlstad igen, helgen går så fort... Tar vara på denna kväll genom att nörda lite mario cart med lillebror och umgås med resten av familjen. ♥ mysmysmys

Mario

Underbara lördag!
Vakna riktigt utvilad, äta frukost som man inte lagat själv, umgås med familjen... Sådant jag saknat att göra nu en stund! Ett tag sen jag var hemma och det märks verkligen.

Haft kvalitetstid med min lillebror idag och var ute och fotade med honon förut. Det gick jättebra, tror att man satte någon bild. Så får se om jag lägger upp något här sedan. :)
Nu är det snart middag och det luktar underbart i hela huset.




Lånade Dinos  ganska för stora tröja, sitter lite bättre på mej än på honom haha.

Hemlängtan

Imorgon är det äntligen fredag och det betyder att det blir hem till skogen för min del!
Just nu ser jag fram emot det mer än någonsin, ska bli så skönt att komma hem. Träffa familjen, ta det lugnt och ja... Bara finnas!

Åker hem lite tidigare för det är vårfest på min gamla skola i Östervall. Det innebär att småbarnen uppträder med
pjäser, sång eller spelar något instrument. Känns som igår man själv var med på det där, och nu är det min brorsa tur. Vet inte om jag orkar vara där hela kvällen så har planerat att dra till tonår och träffa några gamla kompisar. Ska bli kul!

Nu blir det snart att följa Albin till bussen sedan att packa och förbereda sej inför morgondagen. Denna vecka har gått fort, men det är inget jag klagar över! :)


Awhii, saknar min lillebror! Han har så många snygga mössor/kepsar, åh!


Gammal bild från en galen kväll på tonår, saknar!

SING


SING - My Chemical Romance

Inte orkat blogga på några dagar nu, men såg det som en liten "bloggpaus".
Har varit otroligt trött sedan vi kom hem ifrån Göteborg och har då inte orkat göra så mycket. Så jag har inte haft något att blogga om då! Man kan inte vara på hugget jämt, då är det bättre att ta det lugnt tills man orkar igen. Så jag hoppas det blir bättre nu. :)

Det är snart en poesifestival på skolan och vi bildare får göra lite allt möjligt, vilket är hur skoj som helst! Jag fotar såklart, började göra det idag och det blev jättebra. Så nu har man kommit igång med det, tror bilderna kommer bli rätt bra när dom är klara. Ska se till att dom laddas upp här senare. :)


Bildbomb: Göteborg 8-9 april


Glad Mimmi på tåget!


Haha, jag och min "middag"..


Kathrine var glader!


Kathrine hade laddat upp för tågresan!




När Ronja mött oss så gick vi med henne hit för hon skulle säga hejdå till några kompisar. Tufft träd jue!


Vi rasade i vikt för att vi gick så mycket...


På spårvagnen hem till Ronja. :)








Dom slocknade runt 3 tiden, hade jag också velat gjort..


Kön framåt


Kön bakom oss


Frusen Kattis i våran goa filt!

Togs inte så mycket mer bilder under resan. Bilden ovan är faktiskt den sista som togs, men det var liksom inget att ta kort på...

Idol - hur det egentligen går till

Ni kanske undrar vad jag gjorde dessa dagar under Göteborg, eftersom jag aldrig berättade det. Bara de närmsta som visste om vad jag sysslade med där borta, för jag valde att hålla det hemligt.

Men i alla fall, jag sökte till Idol!
Jag är glad att jag gjorde det, nu vet man hur det egentligen ligger till och hur allt funkar. En bra erfarenhet att ha tycker jag. För när Idol visas på tv:n, ja då är det helt manipulerat. Det som visas i rutan går inte alls till egentligen, det är helt sjukt. Ett vrickat system, kan man kalla det bluff?

Såhär går det till i alla fall:

När man ser på tvn när det hela sätts igång ser det ut som att alla tusentals personer springer in på samma gång. Såklart är det inte så, det släpps in lite folk i taget. När man blivit insläppt ska man visa leg, få lite papper senare får man gå till ett litet rum där vi alla troligtvis ska få plats i. Kändes som att man var i en gaskammare! Det var trångt, varmt och helt kaos. När man blev uppropad så fick man sitta bakom ett skynke med ett 10-tal personer och vi satt alla i nummerordning. Senare blev vi visade till en lång korridor där det var ca 6 rum, där det var 3 jurymedlemmar i varje. Man fick sitta utanför ett rum och vänta med sin grupp, men min grupp fick oturen att det var luchrast för juryn när vi kom. Det skulle ta en halvtimme, vi fick vänta en timme att de skulle bli klara. Vi fick inte byta jury eller något, så dåligt! Jag var sist ut i min grupp och de innan mej sjöng verkligen jättebra. De hade gått i körer, sjungit mycket mer än mej men ingen utav dem gick vidare! Det var helt stört, för de var så duktiga. Ingen utav dem stod ut lika mycket som jag kanske, som var värsta uppklädd som Amy Winehouse.
Tillslut var det min tur och jag gick in. De var trevliga, ställde lite frågor om min stil. Sen var det bara att sätta igång, sjunga en vers + refräng. Det var jättebra akustik i hallen (som var megastor förresten) och sjungadet för min del gick bättre än vad jag trodde att det skulle göra. När jag sjungit klart så var det bara en utav jurymedlemmarna som berättade hur det gick för mej. Han sa att jag ser bra ut, har det som krävs, att det var bra att jag vågade sticka ut och att jag hade en bra röst. Jag blev jätte paff, för de innan mej hade typ bara fått negativ kritik. Men sedan sa han: men du går ändå inte vidare, tack att du kom!

Jag fattar ingenting. Är fortfarande förvirrad, men ändå glad. Gick ju bra ändå även fast jag inte gick vidare. Men det är så sjukt, fick ingen negativ kritik men kunde ändå inte skickas vidare. Tjejen innan mej vågade fråga juryn vad som hon kunde förbättra och varför hon inte gick vidare men det enda hon fick som svar var: nej, det kan vi tyvärr inte berätta.
Så sugit för dem som kanske sjungit i hela sitt liv, är redo för idol, inte kommer vidare och inte vet vad de kan förbättra. Hade jag gått vidare hade jag fått träffa den riktiga juryn, man måste alltså sjunga för en annan jury först. De är verkligen stenhårda, verkligen många som jag trodde skulle gå vidare till den riktiga juryn som inte gjorde det. De sa att konkurransen är hård, men hur kan den vara det när de nästan dissar allihop? Dissar de som verkligen är bra?

Känner på mej att detta "Idol år" kommer bli som det ifjol, då det redan var väldigt erfarna musiker med. Vissa var ju redan artister och så redan när de sökte, fjolårets vinnaren Jay var ju det. Vi vanliga människor som vill utvecklas via Idol får ju inte vara med verkar det som, eftersom de dissar folk som verkligen har talang, har det som krävs för att vara med i programmet!

Hur de dåliga kommer vidare till den riktiga juryn fattar jag heller inte. Men efter allt detta jag skrivit så kanske ni fattar hur fejk och tillgjort allt är. Som om det nästan är bestämt hur programmet ska se ut.
Idol är ingen lätt dans på rosor direkt, man simmar blad taggarna istället. Tänk på det nu när nästa säsong ska sändas i höst, hur tvn ändrar alltihopa. De borde visa hur det egentligen går till, är så svårt och förklara men det är så jävla stor skillnad. Man har verkligen fått en falsk skildring genom det tvn visat. Men nu vet jag hur det går till och det har ändrat hela min uppfattning kring sånthär.

Men vet ni vad? 1 maj är de i Falun, då åker jag dit och söker igen. Inte som Amy Winehouse, utan som den lilla tjejen med det fluffiga håret med slitna converse, som jag egentligen är.


Tar ca 2 h att förvandla sej till Amy, men jag älskar det! Skulle lätt gå runt såhär men har inte tid att fixa mej 2 h varje dag, haha.


Ful och trött efter tågresan tillbaka till Karlstad...
Just det! Blev även interjuvad av filmteamet!
Får kolla i höst om de visar det.

Blev ett långt inlägg, men måste få skriva av mej. Mycket som hände idag ju!
Kommer ladda upp bilder som togs idag imorgon.

8 april - ett otursdatum?

Usch vad illa jag mådde imorse. Huvudet dunkade, jag frös fast det var väldigt varmt i rummet, jag kände mej yr, nej det var bara hemskt. Tvingde mej själv att sova ut och ta det lugnt och nu mår jag bättre. Lite yr fortfarande, men det får gå bra. Är inte trött i alla fall, och det är huvudsaken!

Missade spanska lektionen men hinner gå på ESO:n (estetisk orientering), även fast vi bara ska kolla på 3:orna som dansar. Men bättre det än inget!

Jag har alltid varit lite småsjuk den 8 april. Men varför den 8 april liksom? Har ju namnsdag idag och jag kommer seriöst inte ihåg en enda gång jag varit frisk på min namnsdag sedan mellanstadiet. Ifjol var jag hemma, året innan var jag det med. Hur det var i sjuan minns jag inte, men var säkert hemma då också, haha...



Men ångrar inte att jag stannade hemma, fast spanska lektionen var viktig. Det är 1000 gånger viktigare att jag är riktigt frisk och kry tills ikväll då det blir av till Göteborg. Kommer inte sova något under 2 dagar nu, så jag är glad att jag sov ut idag.

Visar mina kunskaper i teckning för första gången


Tecknar ibland, när jag känner för det. Detta är en bild jag gjorde igår, inspirerad av Amy Winehouse, hehe. Bilden ger inte teckningen rättvisa, ser bättre ut på riktigt.


FACELOOK, HIHIHIHIIHIH ;***
nejdå, kunde inte låta bli, haha.
Btw, skulle hälsa från Simon Kasto, bara så ni vet!

Överraskning

Blir sen uppdatering idag, men det kommer nog bli så på torsdagarna.
Slutar sent och brukar oftast städa, tvätta kläder och så då.
Idag så mötte Kathrine upp mej, Mimmi & Rebecka efter skolan och vi gick till stan. Jaaa, vi gick och fyfan vad de blåste! Men härligt var det ändå. :)

Vi gick direkt till tågstationen och där köpte jag, Kathrine & Mimmi tågbiljetter till Göteborg, imorgon åker vi! Ska bli så himla roligt!

Sedan när jag kom hem så såg vi att vi fått post, det var reklam sedan var det ett paket till mej. Fattade ingenting för jag har inte beställt något, inte bett mamma skicka något heller. Och när jag öppnade paketet dog jag...


Världens sötaste mamma skickade den till mej som tidig namnsdagspresent! Hade tittat ut den i den butiken hon jobbar i, hehe. Tack, tack, tack, saknar er så mycket där hemma! <3




Glada tjejer med sina tågbiljetter. Nu ska vi ut och äta, fira att det är helg imorgon och bara må gött!

Talk


So you don't know were you're going, and you wanna talk.
And you feel like you're going where you've been before,
you tell anyone who'll listen but you feel ignored.
Nothing's really making any sense at all
Let's talk, let's ta-a-alk!

Lyrics: Coldplay

Monroe

Fyfasen vad jag är sugen på att pierca en monroe.
Tycker det är så snyggt, sedan har jag hört att det skulle passa mej. :)
Och gör jag det, då kommer jag bli mer lik Amy Winehouse (som jag blivit lite besatt i), håhåhåh. Nejdå.


Photoshoppade en bild på mej för att se om det verkligen skulle passa, vad tycker ni?  Själv tycker jag att jag har en mun som passar till en monroe piercing.

Hade piercat mej med en gång om inte mina föräldrar varit så nojiga över det. "Vänta tills du är 18!" är det man får höra, men hallå...? Om ett år är jag det, vad spelar det för roll om jag gör det nu eller om ett år?
Ångrar jag mej så är det ju bara att ta ut den, och jag skiter i om jag får ett ärr. Har redan så många, ett till gör knappast något.

Många tycker att monroe är en fjortispiercing, men det är väl vad man gör det till? Tycker knappast jag ser ut som en, klär mej inte som en heller. Så nej, tror det blir bra på mej jag. Hoppas bara mammsen och pappsen läser detta och förstår hur sugen jag är på att göra detta, ååååh!
Det är liksom sjävklart... Monroeville ska ha en monroe?

Blivande frisör?

Nu är Kathrines hår färgat!
Det blev ju bra, bättre än jag trodde faktiskt. :)
Passade även på att klippa en snelugg på henne.



Måste färga om mitt hår också, böjar få ganska mycket utväxt nu. Men det får bli efter helgen, tills dess måste jag ha min hårfärg jag har nu. Men efter det så kommer det nog ske en förändring. :)



Rolig nyhet

Min kompis Michaela ringde mej förut och berättade att de höll på att fixa en broschyr för Årjängsmodellen, och ville ha med en bild jag tagit till den broschyren!
Tyckte det var jättekul så jag tackade genast ja! Kan inte vänta tills jag får se broschyren själv. :)


Bilden som ska användas. Rätt gammal nu, snart 2 år. Tog bilden under dessa temadagar under ett läger, minnen!

Räddning på posten

Nyss kommit hem ifrån en tur på stan med Kathrine & Emma.
Vi köpte det vi behövde inför helgen och så, nu är det mesta fixat!

Kathrine fick ett spontant ryck och köpte hårfärg, så ni kan säkert lista ut vad jag ska pyssla med senare. :) Lägger upp bilder senare på hur detta blir, hoppas det blir bra! Färgen hon köpte är gryyyym.

Låg ett litet paket till mej i brevlådan som min mamma skickat. Det var mina ringar jag glömde när jag var hemma denna helgen och sedan skickade hon med lite järntabletter! Tack mammi! <3
Gått utan järntabletter nu ett tag och det märks verkligen när man slutat gå på dom. Blir överdrivet trött, det är helt sjukt. Men nu så har jag ett litet lager här så det ska bli skönt att bli pigg igen. Dom är fruktansvärt bra, Duroferon heter dom jag äter. Rekommenderas till dom som har järnbrist som jag, eller är allmänt trötta hela tiden!


pallade inte löshår idag, heheheh


Jagärseg

Låååång dag idag, men mycket har man hunnit med!
Dagen började med idrott, sedan matte och efter det hade vi bild i 3 timmar. Håller på med det sista på renässansmålningarna, och ja... Det blir som det blir säger jag bara, haha. Nej men jag tar mycket risker och överdriver när jag målar så hoppas det blir bra. Men det tror jag!

Efter skolan mötte jag upp Albin och tog en fika. Sedan gick vi bara runt och njöt av den fina kvällsolen. :) Gick vid älven och fick knäppt några bra bilder!

När jag kom hem så har jag bara tagit det lugnt. Lagat mat, fixat med min kompis design och chillat med Kattis. Hon sov så sött när jag kom hem och jag förstår henne. Vi la oss sent igår och natten innan sov hon bara 3 timmar och så jobbade hon på det. Att hon orkar! Men idag blir det tidigt i säng, är mega trött och mina järntabletter är slut. Tror jag håller på att dö här...









Vi gör som Willow Smith



...fast i soffan.

Har tagit det lugnt sedan vi kom tillbaka i Karlstad. Handlat, packat upp, även fixat en header åt en kompis. Ska fortsätta med hennes design imorgon. Kathrine sitter och snackar med sin kille på skype också, rätt roligt att lyssna på dom. Haha..

Blir att lägga sej snart. Händer mycket denna vecka och det ska bli så kul! Inte ofta att man längtar tills en ny vecka ska börja men nu gör jag det, hehe.

Toad on my head

Nu är denna helgen slut och snart blir det att åka tillbaka till Karlstad igen.
Har fått i uppdrag att fixa 2 st bloggdesigner så kommer vara sysselsatt ikväll, men det ska bli kul!


Min brorsa har en sån awesome mössa, i'm in love!

Nu ska jag kasta i mej maten mamma lagat, packa det sista sedan bär det iväg! stress stress stress..

Thinking of you

För att få tillbaka min inspiration har jag tänkt att börja fota låttexter.
Vad menar jag med det då?

Tar ut meningar, kanske en hel vers, refräng, ja någon rad ur en låttext helt enkelt och fotar min "tolkning" utav det. Gjorde det mycket förr när jag var mindre, så ska nog ge det en chans till.


Katy Perry - Thinking of you
Inget fan av henne eller hennes låtar, men denna rad dök bara upp i mitt huvud för någon vecka sen. Resultatet är denna bilden, är nöjd!

Bilderna har ingenting med hur jag mår, eller om det hänt något, ifall någon skulle få för sej det. Jag bara fotar på och mitt humör/mina känslor syns inte i det jag fotar eller håller på med. Just so you know.




Dimma





Dimman låg som ett tjockt täcke här förut, ser ju ut som om hösten kommit igen eller något.
Sedan hade Zingo rullat sej i något mysigt, busfrö!

1:a april

Dåligt med uppdatering, sorry för det!
Hemma hos mina föräldrar nu, det är mys. Resten utav kvällen blir att ta det lugnt.

Jag och Rebecka fick något ryck innan vi skulle dansa på ESO:n idag, så vi ändrade att vi båda hade ett förhållande eftersom det är 1:a april. Många som gillade det, hoppas bara dom inte alla är såpass lättlurade som gick på det! Inte längesen jag nyss hade ett förhållande och så fort skaffar jag inte någon ny, haha.



Charlottes underbara hund Saccie, som väntar valpar igen!

Ska redigera klart bilderna jag tog med Albin i tisdags nu. Får se om dom blir klara idag, jobbar bäst på kvällen/natten som den nattuggla jag är. :)

RSS 2.0