I've been too busy

Redan fredag!
Rätt gött, första skolveckan gick fort men inte konstigt när vi började i onsdags. Bloggen har blivit lite lidande, men jag har verkligen haft fullt upp. Träffat allihopa efter nyår ungefär, vi har haft mycket att snacka om så jag har sett till att umgås med mina nära och kära! Får passa på nu när det fortfarande är rätt lugnt i skolan då jag har tid...

På måndag flyttar jag till Sundsta! Ska bli otroligt spännande och gött. Fixade dom sista flyttkartongerna igår och började packa lite innan jag stack hem till skogen idag. Så nu har ännu en till flytt påbörjats... Det sista ska packas på söndag då jag åker tillbaka igen, sedan på måndag efter skolan kommer mina föräldrar och hjälper mej flytta det jag ska ha med mej till det nya stället, och ta med det som inte får plats hem.

Har sett till att ta många bilder denna veckan, får väl börja med dom som togs igår!
Bara flumbilder med mina underbara, rätt gött att bryta av det seriösa ibland.
Dom var så snälla som hjälpte mej ta hem mina flyttkartonger till lägenheten, vi hade en sista kväll där med te och mycket prat & mys!

Nu ska jag gå och sova, inget jobb imorgon så kan äntligen få sova uuuuut!
Tog bilder under idrotten i onsdags, några blev faktiskt bra. Får se om dom laddas upp imorgon. :)

Mina dagar

Imorgon är det dags för jobb igen, ska bli skönt efter många lediga veckor.
Tog lite ledigt nu innan julen, dels för att jag kände att jag behövde det eftersom jag jobbat mycket på sistone, och dels för att det hände så mycket. Men nu efter årsskiftet har det varit svårt att få jobb igen eftersom det varit så lugnt och hotellet inte behövt ta in extra folk. Trodde inte jag skulle få något jobb förrän nästa helg, men som tur är får jag jobba imorgon. :) Ska bli gött att komma igång igen, saknat min arbetsplats och alla goa arbetskamrater!
Särskilt allt man tjänar, hehe

Efter jobbet sticker jag direkt hem till Karlstad. Känner att det är behövligt att komma in i en rutin igen, vilket är svårt att ha här i skogen där det inte finns ett skit att göra och man blir så otroligt lat. Saknat stadslivet och att alltid ha allt nära sig! Särskilt min pöjk som jag får träffa imorgon också♥

Och på måndag sticker jag till Säffle och hälsar på min barndomskompis. Inte sett hur hon har det i Säffle än, men nu ska jag få komma hem till henne & hennes kille och det ska bli skoj! :) Stannar där tills på tisdag och när jag kommit tillbaka igen hoppas jag att jag har tid över att träffa min lilla Mimmi också♥


Första egobilden med objektivet, haha. Helt ofixad i håret för övrigt,
som egentligen är det mycket lockigare.. Tur att det finns plattång!

NattaSatt inne hela dagen
Med läxor, med ingenting
Får se till att ge mig ut imorgon, får se till att sova nu,
så jag inte vänder på dygnet igen
Usch jag hatar att vara nattuggla.

I mitt vinterland

Igår så begav jag mig ut med kameran, som det nya objektivet satt på. Satt länge och väntade på att det skulle bli ett fint ljus ute, och vid 2 tiden såg det underbart ut!

Fick några snygga bilder, får väl tacka mina missar som gärna agerar modeller. :) Blev mycket klädklättrande för den minsta, han var helt vild haha! Men det är bara tur för mig.

Har mer bilder på lager, men blir för tjatigt om jag ska lägga upp alla nu på samma gång. Åh, knäpper alltid för mycket bilder när jag väl håller på... Vet inte hur många festbilder jag måste fixa, men orkar aldrig ta tag i det. Är så mycket jobb med det, mer än vad man kan tro!

Nä, nu ska jag i alla fall få 2 st inlämningar ur vägen! Såklart skulle de varit klara innan höstterminen tog slut, men ärligt talat... Jag orkade inte. Hade inte överlevt. Jag är så trött på skolan, det är BARA inlämningar och eget arbete, och jag tror att den allraste pluggnissen skulle tröttna på det tillslut med. Och är det genomgång, ja då somnar man. Skulle kunna skriva ett helt inlägg om hur undervisningen ändrat sej mot det sämre (tyvärr), men en annan gång kanske?

We♥it

Sitter och försöka vända på dygnet. Och det är nu när man sitter ensam mitt i natten och tänker för mycket som jag mest börjar undra.

Hur ska jag ta mitt fotande till en högre nivå?
Jag är inte bättre än någon annan, det finns och kommer alltid finnas någon bättre än mej?
I så fall kan jag lika gärna ge upp?
Hur ska jag hitta ännu mer inspiration?

När jag tänker sådär så går jag alltid in på sidan weheartit. Alla bilder jag lagt upp här, på min bilddagbok, eller på min facebook, sparar jag där. I alla fall dom som är mest speciella och platsar in där. Sidan är ju speciell och mycket bra inspiration får man därifrån! Det tycker i alla fall jag.

Så ah, nu när mina hjärnspöken började dyka upp så gick jag in på min sida och förfriskade minnet av vilka bilder jag sparat där. Det är då jag blir påmind om att jag är inte så jäkla pjåkig!

Trots att jag fotat med samma kamera sedan jag var 14 år, samma objektiv, så har jag ändå tagit många underbara foton. Det är faktiskt inte kameran som gör bra bilder, utan personen som finns bakom. Det är mitt motto, kan man hantera sin kreativitet och våga ta chanser så blir det alltid bra! Bara man tänker på rätt sätt så blir man så peppad.

Så när jag kollade igenom mina 60 bilder jag sparat där så ser jag att om man håller över dom, så ser man hur många andra som "hjärtat" ens bilder. På vissa hade jag över 10 st, och på min ena skottlandsbild hade jag ju 17! Blir glad när jag ser att andra uppskattar ens bilder, ger dom en tanke och till och med sparar dom till sin profil. Jag har inte länkat min sida på wehartit någonstans, bara skapat den ifred och sparat bilder. Så folk har hittat dit själv och kollat. Får ett glädjerus i kroppen när jag ser att folk gillat ens bilder och man inte gjort ett skit för att få uppmärksamhet! Sånt är så roligt!

Vill ni kolla in mina foton jag sparat så klicka på länken HÄR så kommer ni till min weheartit sida.
Är endast bilder jag tagit, man kan ju gilla andras men jag har bara lagt upp mina egna. Det är mest nyare bilder, men det är för att jag är mycket bättre nu än när jag var 14-15, haha...

Hemma igen

Nu har jag landat i skogen, i lugnet.
Mitt nyår var... Speciellt. Något jag sent kommer att glömma!

När jag kom hem väntade mitt objektiv på mej. Var orolig att det skadats under resan, men han jag köpte det av hade packat in det noga och fint. Perfaaaaaa.

Så här är lite test bilder!Imorgon ska jag försöka ge mej ut och se hur det är att fota med i dagsljus! Börjar bli lite trött på dessa mörka & varma bilder som man får inomhus.

RSS 2.0