sent inlägg.

åhh, har varit så upptagen idag. därför jag sugit på att uppdatera.
skola såklart då, och där hände det en del. mest på hemkunskapen, jag ska aldrig göra köttbullar igen i hela mitt liv! det går bara inte, det borde heta "smulbullar" istället.

och hemskt väder var det också. när vi slutat så lämnade jag min cello på församlingshemmet, för jag orkade inte gå med den till centret. skulle köpa hårförg, present till mamma, osv. påvägen dit blir mitt hår helt hemskt. sen när jag köpt det jag skulle, så gick jag tillbaka till församlingshemmet. det regnade ännu mer då. det = ännu mer hemst hår. sen när jag hämtat cellon, skulle jag ner till centralen och ta bussen till årjäng. vägen dit ner kan ni tänka er hur mitt hår blivit. japp, ännu värre .. x) men jag orkade faktiskt inte bry mej. :o haha.

första orkester övningen idag, och det gick super. :) låtar man förstod sej på, det gillas.

nu ska jag lägga mej, klockan är mycket (igen).
go'natt. ♥

/ nadia.



det första jag får se när jag kliver på skolbussen
 är anders som tuppat av. inte något man ser
varje dag kan jag säga dej! :o




när vi väntar på linjebussen så tar han upp hela
bänken och sover där istället. XD



han ville att jag skulle sitta där, för de va tydligen varmt ...

 


todaay ..

varit och ätit på waterside idag då. :) roligt & gott. mormor bjöd oss dit, för mamma fyller år på tisdag. eftersom mina släktningar åker hem då, så firade vi henne idag istället. hon fick en ny mobil & en ny väska av hos, tror hon gillade presenterna väldigt mycket. ;)
när vi ätit klart åkte vi hem till mormor & morfar och åt tårta där. det var mysigt!
när jag kom hem har jag inte gjort så mycket. ska hoppa in i duschen nu, och sen lägga mej. är ju skola imorgon ... och orkester. :( jaja, bara varannan vecka så får stå ut.

go'natt. ♥
/ nadia.




jag och farmor, mamma som tagit kortet. och det syns. XD

min dag i bilder.

idag var jag på kattis konfirmation då, så här kommer några bilder som togs under dagen.



kattis var så fin så. :)
obs, alla bilder är tagna med mobilkamera!




HAHA, så ägd bild! XD jag & kattis skulle ta kort på oss, och 
så hoppade plötsligt hennes syskonbarn in och posade med oss. :p




emotorbjörn & böglars. ♥



tårta & kakor vi åt efter vi kollat på redovisningen.




kattis skär i tårtan. :)



söta hundar, diezel & morris! ♥
hunden till vänster är chanetts, och den till höger är kattis familjs nya hund.
den är en blandning mellan papillon & chihuahua, så det
är ungefär så charlottes nya valpar kommer se ut. :)
chanetts valp är förresten en blandning mellan powder puff & chihuahua.


fina blommor som stod på borden.

 


så här ser jag ut idag.



svart känning med grå/vita prickar - halens (förra året)
svarta skor med rosett och vita prickar - skopunkten.


solsken.

go'morgon!
har nyss vaknat, och ätit frukost. :) solen skiner idag och det är ju perfekt, eftersom kattis ska ha sin konfirmations fest idag. så är det ju bara toppen. hoppas det bara håller i sej. så nu ska jag dra och fixa mej, mycket som ska göras.

ha en bra dag. ♥

/ nadia.

 


jag & kattis. ♥


klänning att ha imorgon?



funderar på att ha denna klänningen på kattis konfirmation imorgon.
fast utan axelband och med en bolero. :)

mobilsugen.

är så trött på min mobil. haft den i snart 1 ½ år, och det börjar märkas nu. knapparna funkar dåligt och mobilen har helt enkelt gjort sitt. så funderar på att köpa en ny, men vet inte. vill ha en samsung ultra touch, tänk att köpa den ett tag nu. men hittar den inte i blå. :( jaja, bara att vänta tills den kommer ut i blått också. det har den ju i och för sej, men den blir mycket dyrare då. så jag får helt vänta ett tag till och klara mej med min sugiga mobil jag har nu, haha. XD



äntligen helg!

nu har den första riktiga skolveckan gått då. enligt mej så var den lite dryg, men gick snabbt ändå. :) skönt att det är helg nu, även fast jag inte kommer vara hemma så mycket.
på lördag ska jag ju vara med på kattis konfirmation, och sen på kvällen kanske jag ska sova hos emma och fira m.j.
och på söndag så ska jag äta på waterside med släkten. så det kommer bli mindre bloggande nu på helgen.
får ingen dag att sova ut på, hoppas jag inte "däckar" ihop.


om dagen då ..
fredag är nog den bästa skoldagen. vi har idrott på morgonen, no, svenska, lunch, engelska & bild. och så spelar jag på matrasten, det är det enda negativa. XD hade ju min första cello lektion idag. gick sådär, har inte spelat så mycket under sommarn. så var lite "ringrostig".
fick min kalender idag! skit tufft, gillar den skarpt. :) dom hade zoomat in bilden lite för mycket, men det gick bra ändå. en helt vanlig kalender inuti, mycket rader att skriva på.

btw, färgade mitt löshår igår! färgen började försvinna så löshåret var mycket ljusare än mitt riktiga. så igår snodde jag ett av mammas hårfärger och färgade. resultatet blev bättre än jag trodde. (y)
liiite för mörka i topparna, men det gör inget eftersom det är där färgen slits mest. känns som nytt igen, tjockt å lent. ♥




jag & min kalender, + nyfärgade löshår. :) 

lugn kväll.

sitter & slappar vid datan, jätte skönt. vi har inga läxor tills imorgon så jag ska bara ta det lugnt. :) det är lugnt här hemma också, för allihopa utom jag, mamma & dino är i mysen.
släkten åker hem på tisdag så dom är ute och tittar på sånt som pappa vill visa. imorgon ska dom till karlstad, på lördag till oslo. så det blir mycket att se för dom. ;) glad att jag slipper följa med, men det hade ju ändå inte gått. är upptagen under hela helgen. x) 

nu ska jag mysa framför tv:n med en kopp te. ♥



dagens outfit. dålig bild,
för den är tagen med
en mobilkamera.

VALPAR! ♥

charlottes hund har äntligen fött sina valpar!
små papillon & chihuahua blandisar är det, dom blir nog hur söta som helst. :)

grattis till valparna. ♥




                                                                                                                                                                                                                                                   

slut med det goda.

ska dra o lägga mej nu. har pluggat in alla grundämnen i kemin nu så är redo för förhöret imorgon. ;)
första dagen på min "bantning", eller vad jag ska säga. nä, bantning är nog fel ord, men ska gå ner i vikt i alla fall. nu är det på tok för mycket, så nu är det slut med allt godis & dricka. förut kunde jag äta vad som helst utan att gå upp, men så är det inte längre. mamma & jag peppar i alla fall varandra, för hon ska också gå ned. så detta ska vi klara! :) har redan gått bra, jag har hållt mej undan allt och det är jätte svårt. men men, kommer må bättre av det. annars skulle jag inte brytt mej.

go'natt. ♥
/ nadia.


jag och mina naturliga lockar.

ut i regnet.

har varit hemma en stund nu efter att skolan slutat. rätt okej dag, jobbigt att det regnade. vi var ute på idrotten också, inte jämt det trevligaste. så håret var helt fucked up idag. XD

ingen bild på min outfit idag, min system är oladdad och min mobil kamera suger. sry! :(
ska ut och springa nu, sen öva på no:n som vi har imorgon. bara massa grundämnen så det blir inte så svårt. :)

pusshej,
/ nadia.

sängen kallar. ♥

är riktigt trött nu, för en gångs skull. tiden har bara flygit iväg, märkte inte att klockan blivit så mycket. XD så det är dags för mej att sussa lite, så man orkar gå upp imorgon.
kommer bli lite tråkigt, för kattis & julie kommer inte va där. jaja, klarar mej med emma & charlotte. ;)

sov gott allihopa! ♥
ska försöka skriva ett inlägg imorgon innan jag åker till skolan om jag hinner, men det beror som sagt på.

pusshej,
/ nadia.





fixat & trixat.

har gjort om lite, bl.a gjort headern större & bloggen bredare. förut så kunde lite större bilder bli utanför sidan eller vad jag ska säga, men nu blir det bättre plats! :)


internet borta (igen).

puh! internet försvann i fredags, och det berodde på att ett telefon-jack (?) hade gått sönder. pga det så försvann internet oxå. ja, det var sjukt konstigt men nu är det fixat. :) har haft väldigt tråkigt den tiden utan internet, finns inte så mycket att göra här annars. så ni kan tänka er hur tråkigt jag hade under helgen ...

jaja, tillbaka till verkligheten.
skolan har kommit igång "på riktigt" nu. eller, nästan i alla fall. idag hände inte så mycket, inte hänt så mycket under hela veckan faktiskt (än i alla fall). men till helgen kommer jag bli upptagen. ska vara med på kattis konfirmation, sen på kvällen ska jag & charlotte sova hos emma tror jag, och fira M.J som fyller 51. ♥ på söndag har mormor bjudit oss till waterside, så vi ska äta där allihop på kvällen. :)

tragiskt nyhet, jag vet inte vad jag ska ta mej till ...
ända sen jag var liten har jag alltid velat flytta till arvika, och gå där. jag & kattis hade bestämt att flytta dit, och dela lägenhet. allt var i princip fixat, vi hade lägenhet och så, men idag ... fick vi reda på att arvika & eda låter bara dom som bor där får söka in först. det är inte rättvist! alla har rätt till utbildning, dom kan bara inte göra så. hoppas det verkligen blir ändrat, för jag vill inte flytta till karlstad.

pusshej,
/ nadia.


bild på vad jag hade på mej i fredags. orkar inte fixa någon bild på vad jag har på mej idag, för min system har inget batteri.

vit tröja - cubus
slitna jeans - bikbok
diadem med rosett - zarcillo
halsband i vitt guld - från iran

första skoldagen avklarad.

då har man känt på hur det känns att vara en nia. och det kändes väldigt bra. ;) alla sjuor kollar mycket, backar undan och viskar. men det är så det är? jag minns själv hur det var när vi började sjuan så ... men imorse hände en lagom rolig grej. vi hade nyss kommit till skolan, och mött kattis. när vi sagt hej och sådära så gick vi in mot skolgården. framför oss går några nya sjuor (vet inte vilka dom är, men det var tjejer jag aldrig sett förut) som gick ganska sakta. vi gick fortare än dom och skulle precis gå förbi dom, men då så delar dom på sej, och låter oss gå förbi. XD haha, dom såg livrädda ut ... när jag, julie & kattis kom in där jag och julie har våra skåp, stod as många sjuor. dom kollade som fan och hade nog inte fattat att vissa av oss faktiskt har våra skåp där. eller vi hade, vi fick byta skåp idag. sjuan ska få där vi hade förut, vi ska få dom fula bruna skåpen. så idag fick jag ett nytt skåp! va livrädd att jag skulle få ett underskåp, men fick ett överskåp. :) alla som bytte fick typ överskåp, haha. så det betyder nog att dom flesta som går i b får nog ett underskåp. eftersom vi i a hann få några överskåp före.
nytt schema fick vi också (såklart), och många klagade på det. fattar inte varför, det var rätt bra. men lite jobbigt är det ju att vi nästan bara har 10mins raster, men hellre det än bara 5min som vi hade på fredagarna förra läsåret ... fått therese i engelska också, trodde vi skulle få cissi. men är nöjd, therese är ju bra. :) och så har vi eddie i idrott istället för katharina, och kenneth är tillbaka istället för peter.

åkte ju buss imorse, det var lite ovant. så längesen jag gjorde det, men jag har faktiskt saknat det lite. men kommer nog tröttna på det snart, måste vakna 45min tidigare än vad jag gjorde annars ... 

när jag kom hem så bytte jag om, det blev ju rätt varmt idag ändå. funderar att ha det imorgon på skolan, men vi får väl se. ^^  nu ska jag hoppa in i duschen, sen sova.

just det!
hörde från många idag att svininfluensan ska finnas i östervall? det är bara något rykte tror jag. inte hört att någon har det här, och skulle det finnas nån som hade det så hade nog jag vetat det. alla vet allt om alla här ... men den finns i holmedal i alla fall, ingrids dotter har fått den diagnoserad nu. hon hade vart i cypern och fått den där. så dom som ska till cypern får nog passa sej ..!


pusshej,
/ nadia.


översta bilden står sara för, men den understa har jag tagit. :)

försenat inlägg.

hade inte tid imorse att ladda upp någon bild på dagens outfit, men här kommer en bild. :)
om någon undrar vad jag fotar med så fotar jag med en systemkamera från canon.


lapp jeans från bikbok.
randig tröja från kappahl.
klock halsband från glitter.
nit örhängen från jc.

+ svarta converse.

snart skoldags!

go' morgon allihopa!
skulle lagt in en bild på vad jag har på mej, men hinner tyvärr inte det. :( min buss kommer snart så jag hinner bara snabbt skriva ett inlägg. är lite spänd & nervös, men hann att fixa mej i tid i alla fall. ;) tack vare katten, han väckte mej 5min innan jag skulle upp. lite komiskt, men då var jag pigg. migrän anfallet försvann så jag har turen vid min sida idag. :)

ha en bra dag allihop! ♥


pusshej,
/ nadia.

go'natt!

nu har jag bestämt vad jag ska ha på mej imorgon. :) hoppas det inte blir för varmt bara, får väl ta med mej ett par shorts ... måste fixa väskan inför imorgon och så ska jag innan jag lägger mej fixa en ansiktsmask, och ta någon huvudvärkstablett. har fått ett migrän anfall så hoppas det går över under natten. inget får förstöra första dan i skolan, hehe. ;)
måste åka buss på morgonen nu igen. förut åkte jag alltid med mamma eller pappa, men nu så måste jag ta bussen. det = vakna tidigare. usch, det betyder att jag måste lägga mej tidigare också. men men, detta läsåret ska jag inte slarva med att lägga mej tidigt, som ifjol. det var inte bra ...

dessutom såg jag nu att jag haft över 100 läsare idag! lite besökare för många, men tanke på att jag inte skrivit blogg så länge blev jag överraskad.  jaja, kul att det finns några som läser den i alla fall. :)

go'natt på er. ♥
/ nadia.


ansiktsmasken jag ska prova.

hemma. ♥

hemma från centret nu då. var skit kul å träffa kattis igen, alltid skoj med henne. :) fick köpt en del, eftersom jag inte hittade så mycket i karlstad. så nu är man taggad inför skolstarten imorgon. ;) träffade emma innan jag åkte hem också, det var kul! träffade mickan & therese oxå. :) imorgon får man ju träffa resten, längesen man såg alla. måste leta upp mina skåpnycklar också, ingen aning om vart dom är ...

jaja, nu ska jag äta våfflor! ♥


pusshej,
/ nadia


bild på emma & kattis. ♥
 tagen av mej.

tillbaka till verkligheten.

sista dagen på sommarlovet idag då. :( visst, längtar gör man ju lite. men bara för att få träffa alla kompisar igen. fick hem en lapp igår, och det stod att 9a skulle vara i 4:ans klassrum. :s vi som alltid varit i 2:an ... men det är väl för att enid har slutat, och vi fått B.O istället för henne. nu kommer troligtvis 4:an bli vårat hemklassrum. usch, jag gillar inte det klassrummet. jaja, jag tror 9:an kommer bli bättre än 8:an. för i 8:an hände ju ingenting nästan, man hade inget att se fram emot nästan. men det har vi ju nu i 9:an. :)

vaknade för en halvtimme sen ungefär, sitter med en kopp te i handen och ska snart fixa mej. ska träffa kattis runt halv tre. :) hoppas emma & charlotte också kommer, har inte sett dom på länge. i alla fall inte charlotte, henne har jag inte träffat på över en månad!

dino började skolan idag, han har börjat 1:an nu. ^^ det går så snabbt, minns när jag började 1:an, och nu är det hans tur ... men hans lärare ingrid (som också varit min lärare), kunde såklart inte komma första skoldagen. vet ni varför? jo, hennes dotter har fått svininfluensan. tror inte det bor någon person nämre oss som har det? hoppas hennes dotter har varit utomlands och fått det, vilket jag tror. ingrid och hennes familj är ofta utomlands och har säkert varit det nu i sommar.

ha en bra dag! ♥

pusshej,
/ nadia.



jag och mina tjejor. ♥


färdig!

japp, nu är bloggen färdig då. :) tagit mej hela dagen, men det var det värt. nu är den äntligen så som jag vill ha den. men jag har ju en till blogg att fixa, kattis. men det får bli en dag till helgen kattis? :)
ska dra och lägga mej nu, ska ju träffa kattis imorrn! ♥ och kanske emma & charlotte med, vet inget om dom än.
har inte träffat kattis på snart två veckor, för hon har vart på läger. så hon har varit grymt saknad! ♥

go'natt allihopa, hoppas ni gillar min blogg. :)
(om någon vet hur man får bort det blåa på kanterna, så säg till!)

pusshej,
/ nadia.


kattis                   ♥                       jag

äntligen.

maha, jag klara äntligen fixa allt på plats. är rätt nöjd! vissa grejer ska såklart bort, speciellt monroeville texten över min header. men ville bara visa vad jag jobbat på idag. :) nu blir det nog ännu roligare att blogga!

pusshej,
/ nadia.


trötter.

idag skiner solen, och jag är super trött. la mej rätt tidigt, runt elva men sov ända till ett. hade grym huvudvärk när jag vaknade också. så idag ska jag bara ta det lugnt. ska sätta mej vid min bärbara, leka lite i ps och se om jag kan göra en snygg header. asså om jag inte klarar fixa en snygg design här kommer jag blogga på min piczo. allt är så mycket lättare där, haha. men ska ge bloggen en chans. :) jag har inte haft tålamodet än att ta reda på allt heller så. men idag ska jag göra ett försök!

om går dagen då:
åkte till karstad runt tio, och kommer inte ihåg när vi va framme. köpte inte så mycket. men ett par jeans, underkläder, pennor till skolstarten, en väska, mössa & örhängen, fick det bli. hittade inte så mycket kläder som jag var ute efter. men ska beställa från hm katalogen ist. :) massa fina höstkläder som inte kommit ut i butikerna ännu. 
mamma och jag såg på bio på kvällen. hon hade fått gratis biobiljetter från någon leverantör när vi slutade, så dom biljetterna fick vi bruk för igår. vi såg på den nyaste harry potter filmen. den va väl rätt bra, men inte den bästa. men nu längtar man bara tills nästa film för o se vad som kommer hända. ;p 

idag är det sista dagen mina tyska släktningar är här. lite synd, men vi ses alltid varje sommar så vi vet att vi kommer ses igen i alla fall. våra iranska släktningar stannar nog längre än tre veckor, kanske ända till 12 september. haha, vårat hus är fullt av släktningar men det är bara trevligt. visst blir det lite påträngades ibland, men så är det.

nu ska jag jobba på blogg designen.

pusshej,
/ nadia.


bild från kreta.

dålig uppdatering + converse.

japp, har varit dålig på att uppdatera. jag vet ... men skrev ett inlägg här om dagen, men det gick inte att publicera konstigt nog. men men, har i alla fall vänt på dygnet nu och det käns väldigt bra! :) vill du veta mer så kolla min bilddagbok (länk finns till höger).
imorgon ska jag till karlstad med mamma då. det ska bli kul. :) vi ska gå på bio, shoppa nya höstkläder och så. och såklart lite skolgrejer. idag beställde jag en ny kalender förresten! det var jättekul, man designade den helt själv. på framsidan är det en bild jag tagit, så den är verkligen personlig. ska bli kul o se hur den blir irl. ingen aning om hur kalendern är inuti, osv. får hoppas på att det blir bra, för den var väldigt dyr. iaf för en kalender, men det är en liten grej jag unnar mej över. :)

funderar på att köpa nya converse också ... har redan fyra par, men det behövs ett par till. man kan inte få nog av dom! om jag inte har converse på fötterna får jag ångest. seriöst, gått i converse i snart fyra år och det har blivit ett beroende, haha. men kan byta av ibland med vans. 

är jätte trött, gick upp klockan fem idag. så jag ska nog dra och försöka sova nu. måste vakna tidigt imorrn så att vi hinner något nere i karlstad. ^^

pusshej,
/ nadia.

bild jag tog idag. ett tips, lek med exponeringen! hög som låg. :)

internet tillbaka.

har inte varit så aktiv här för att för några dagar sedan så blev vårat internet taget av åskan. men idag fick vi nytt modem så nu funkar det igen! :) det är andra gången den här månaden, och sammanlagt har vi fått köpa nytt modem tre gånger. bara på sommarn! det är så jobbigt. en åsksmäll räcker sen så ryker det! inte ens åskskydd hjälper ...

idag så har jag inte gjort så mycket. var ute på sjön någon timme med pappa, faster, dino och mina 3 kusiner. :) det var mysigt, men det blev kallt på slutet. vi åkte runt på sjön, sen tog vi en paus på "fiskmåsön". där hittade vi massa kantareller, lite ovanligt att de kan växa på en ö. men vi plockade lite i alla fall, det blev rätt mycket. när jag kom hem så kollade jag igenom allt på bdb. nästan alla på min vännerlista hade laddat upp, så det tog en stund att kolla igenom allt. x) 

imorgon ska jag övertala mamma att få åka till arvika på lördag - söndag. miriam har ju tagit över brorsans lägenhet, och jag kommer nog spendera många dagar där framöver. :) om ett år så ska jag flytta in där också, då ska vi bo tillsammans. det ska bli kul! det är en sån fin lägenhet. visst det är ju bara en etta, men en stor en. den ligger väldigt centralt, nära till allting. och väldigt nära till solberga, där jag ska gå. asså shit, bara ett år kvar nu ... det kommer gå så fort, jag kan inte fatta att det bara är ett år kvar i töcksfors. det känns som igår man kom dit, förväntansfull, för att få börja i sjuan. då var vi minst, nu är vi störst. kommer kännas konstigt & tomt nu när det inte finns några som är äldre än oss. men men, har mycket att se fram emot. som kabarén, t.ex.
nu är det ju inte länge kvar av sommarlovet, sex dagar bara! synd att det inte blir någon oslo tur, hade verkligen längtat. :( det var ju så roligt ifjol.

man får njuta dom sista dagarna som är kvar. bl.a så ska vi allihopa cykla dressin, och jag & mamma ska åka till karlstad på måndag. :) ska bli kul, längesen bara hon och jag åkte iväg och gjorde något.

pusshej,
/nadia.



bild jag tog idag på sjön, grymt nöjd!


skit rolig helg!

som sagt, var inte hemma igår.
orkar inte berätta här vad som hände, men ska försöka skriva om det på bdb. :)
men var i alla fall tillbaka i töcksfors runt ett, gick till centret och väntade på mamma & pappa + släkten skulle komma. när dom kom gick vi ett varv, sen åt vi. jag var så himla trött så jag gick och vänta i bilen när vi ätit. glad att jag gjorde det, dom andra var så himla sega. dom vart typ aldrig klara. XD
var hemma runt halv sex, gick och la mej direkt. vaknade runt kvart över nio, åt, och nu sitter jag här.
ska snart lägga mej igen, är fortfarande trött. har vänt på dygnet eller något, måste "vända tillbaka" innan skolan börjar igen. :o tio dagar kvar nu! usch, jag vill inte börja nian än. vill ha längre sommarlov. första gången jag känt så, annars har jag tyckt att dom två sista veckorna är så dryga. men inte iår.

go'natt på er, ska försöka fixa bloggen nån dag när jag har gott om tid. :)

pusshej,
/ nadia.


en ny dag.

igår:
skulle uppdaterat, men det hände så mycket så jag hann inte. XD
men jag träffade i alla fall miriam på kvällen, vi stack till sandvika och badade. det var jätte kul, och varmt i vattnet. :)
när vi badat klart så åkte vi iväg på hennes fyrhjuling till marivägen, och hitta massa blåbär! vi älskar ju det så vi stannade såklart och började äta. men det tog inte länge innan myggen började äta på oss, så vi körde hem till mej och smördje in oss i massa myggmedel och bytte om till jeans & tröja. sedan åkte vi tillbaka till blåbärs stället och plocka mer. :) vi blev helt blåa i ansiktet, och lila på händerna. haha, vi såg helt förfärliga ut. ;) men det var det värt, det var ju så gott!
tillslut åkte vi hem, och det gjorde miriam till sej också. jag har äntligen fixat min bärbara, det krånglade med internet på den. men nu är det fixat! så jag satt vid min bärbara en stund, försökte planera inför morgondagen, men det gick åt helvete. >.< så jag la mej, med världens migrän nån timme efter.



mimmis tunga, mina händer. :p



idag:
ska nog bort, vart säger jag inte. ;) avslöjar kanske det när jag är där, datorn följer nog med mej. kommer hem imorgon i alla fall, ska bli skönt och komma bort från alla släktningar en stund, haha.

pusshej,
/ nadia..


första bilder på mej, maha.

en ny blogg!

nu har jag varit såpass modig som skaffat blogg! trodde inte att det skulle hända, men hade tråkigt imorse så jag tänkte, varför inte? monroeville var ju ändå ledigt så jag är glad. :)
tänker skriva rent här, och inte skriva "slarvigt". eftersom jag själv stör mej på slarvig skrivning på en blogg så ska jag inte slarva själv.  bloggen är väldigt ful nu, men ska försöka fixa den lite senare. har faktisk klara göra en hemsida med massa koder så det borde inte vara så svårt.
nyss ätit frukost med familjen, brorssan är här en snabbis och hälsar på. kanske ska åka med honom till töcksfors sen, men det bror på. emma har inte hört av sej och om hon inte gör det snart så vet jag inte vad jag ska göra. :o

pusshej, uppdaterar sen! <3
/ nadia.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0