I mitt vinterland

Igår så begav jag mig ut med kameran, som det nya objektivet satt på. Satt länge och väntade på att det skulle bli ett fint ljus ute, och vid 2 tiden såg det underbart ut!

Fick några snygga bilder, får väl tacka mina missar som gärna agerar modeller. :) Blev mycket klädklättrande för den minsta, han var helt vild haha! Men det är bara tur för mig.

Har mer bilder på lager, men blir för tjatigt om jag ska lägga upp alla nu på samma gång. Åh, knäpper alltid för mycket bilder när jag väl håller på... Vet inte hur många festbilder jag måste fixa, men orkar aldrig ta tag i det. Är så mycket jobb med det, mer än vad man kan tro!

Nä, nu ska jag i alla fall få 2 st inlämningar ur vägen! Såklart skulle de varit klara innan höstterminen tog slut, men ärligt talat... Jag orkade inte. Hade inte överlevt. Jag är så trött på skolan, det är BARA inlämningar och eget arbete, och jag tror att den allraste pluggnissen skulle tröttna på det tillslut med. Och är det genomgång, ja då somnar man. Skulle kunna skriva ett helt inlägg om hur undervisningen ändrat sej mot det sämre (tyvärr), men en annan gång kanske?

Kommentarer
Postat av: XTIO /Andreas Söderberg

Tycker du att din blogg är läsvärd? Tror du att andra tycker din blogg är läsvärd? I sådant fall checka denna tävlingen och få enormt mycket större blogg.Snabblänk, annars så finns det en länk i varje inlägg+förra veckans läsvärda blogg.

http://xtio.nu/2012/january/no2-lasvart-tavling-vinn-2-lankningarinter.html#comment

2012-01-06 @ 18:45:39
URL: http://xtio.nu
Postat av: Elin

Vad hade du för bländartal här? Skitfina bilder! :)

Svar: Tack för komplimangen! :)
Här hade jag ett bländartal på 1.4, slutartid på 1/4000 (det var väldigt ljust ute)
Nadia Paziraei

2012-07-25 @ 03:30:59
URL: http://elinlovisakarolina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0