Snabb rundvisning + förklarning

Snygg stillbild då, HAHAHA.
Men ah, orkade inte skriva ett inlägg så kände att det skulle va kul med en liten video. :) Så jag samtidigt kunde visa lite hur jag bor också. Blev snabbt för det är inte så mycket att visa, eftersom de renoverar hela huset. Spelade in detta för 2 dagar sedan, så detta är inte idag.
Höj ljudet när jag börjar prata, pratade lite för tyst hehe.

Kommentarer
Postat av: MADELEINEE

Åh, du är så fin juu. ^^ Kram!

2011-07-21 @ 18:40:01
URL: http://madeleineeolofsson.blogg.se/
Postat av: Miriam Mosling

Gud vad fint det var!! :D vilket fantastiskt rum du hade, fin utsikt såg det ut att vara också! :) Tråkigt det där med datorn..vilka idioter :s töligt! Hoppas dom får betala skadestånd till dig för det du förlorade! Måste fråga..hur gör du med ditt hår? Det var sjukt snyggt!!! :)) Hoppas du fortfarande har det bra, kollar och följer dig varje dag jag :)) puss och kram!! <3

2011-07-21 @ 19:21:13
Postat av: Nadia Paziraei

Sv Miriam: Jaa, det är jättemysigt. :)) mitt rum är egentligen vardagsrummet, men de har fixat det otroligt mysigt. ^^

Jaa, fyfan asså.. du anar inte hur hemskt det var. :( Hoppas jag får ngt för besväret iaf! Det handlar inte om att de tog datorn längre, utan att de hotade mej. Och det är värre!

Haha, för att vara ärlig... Ingenting! Mitt hår är sådär natruligt. :) har i lite OSIS dust it och tuperar för att få lite volym, that's it. :)

Tack så mkt, dsm! Det va kul å höra. :D puuuuuss! <33

2011-07-21 @ 20:08:14
URL: http://monroeville.blogg.se/
Postat av: Miriam Mosling

vad gulligt av dom! :)) Jo men det förstår jag..dom gjorde det ju bara värre genom att gör så..då blir det ju inte själva stölden som är grejen längre..hoppas iaf att dom gör något åt det :) oj..du får ju precis sådana lockar som jag vill ha juuu! :) fyyyy! (; puss <33

2011-07-22 @ 15:14:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0